Nove kolekcije čevljev za to sezono v trgovine Mass prinašajo modele, ki so pika na i stajlingom za prehodno sezono. Prehod iz sezone mrzlega vremena v pomlad je vedno nekaj posebnega, saj se narava prebuja iz zimskega spanja, temu primerno pa prilagodimo tudi našo garderobo in izbiro čevljev. Vendar pa izbrati obutev, ki jo bomo nosili v tem včasih tudi nepredvidljivemu letnemu času, ni vedno lahka naloga. Dnevi sicer postajajo malo toplejši, a nas vseeno še vedno lahko preseneti piš mrzlega zraka.

Zagotovo se tudi vi velikokrat vprašate, kako hitro se lahko dokončno poslovite od zimskih škornjev in toplo podloženih gležnjarjev in ali je čisto prekmalu, če si že ogledujete nove kolekcije čudovitih salonarjev? Letos imamo res srečo, saj so trendi obutve za sezono, ki prihaja, naravnost popolni za “vmesni” čas. Dizajnerske superge, klasični mokasini in da, tudi salonarji so že začeli svoj modni pohod in na policah trgovin in v spletni trgovini MASS že najdete najbolj vroče modele te pomladi. Tudi barve obutve, ki bodo letos kraljevale v modnih kombinacijah, so kot nalašč za prehodno sezono in napovedujejo prihod pomladi. Fuksija, vijolična oziroma barva sivke, rumena, zelena, oranžna, baby blue in pa nevtralne barve, kot so bela, bež in umazano bela, bodo imele glavno besedo v stajlingih za vsako priložnost.

 

Za vsak dan in prosti čas 

Tako kot že v pretekli sezoni, bo tudi letošnja slovela po številni izbiri modnih, dizajnerskih superg, ki še vedno ostajajo najbolj priljubljena obutev. Ženske in moške superge so v zadnjih letih vse bolj priljubljene predvsem zaradi svoje udobnosti, saj s svojo mehko notranjostjo in dobro amortizacijo poskrbijo, da so kompaktne in jih lahko brezskrbno ter lahkotno nosimo ves dan. Ker pa se odlično podajo tudi v kombinaciji z različnimi oblačili, jih lahko nosimo h kavbojkam, športnim in elegantnim oblačilom, podajo pa se tudi na krila in obleke. V kolekcijah superg Guess, Steve Madden, Replay, Liu Jo (sedaj so na voljo tudi moški modeli te blagovne znamke), Camper in New Balance najdete zares čudovite modele superg, ki so naravnost popolne za stajlinge za prehod in zimske v pomladno sezono.

Če prisegate na športno obutev preprostega dizajna, vas bodo letos legendarne All starke s platnenim zgornjim delom ter ikonični zvezdni grafiki ob strani še dodatno navdušile. Najdete jih v značilnih črni, beli, zeleni in rdeči barvi, na izbiro pa so tudi bež, nežno roza, baby modra, siva in rjava barva. Nepogrešljivi gumijasti podplati, ki so tista znamenita značilnost Allstark, pa stajlingu dodajo še piko na i, izbirate pa lahko med klasičnimi, tankimi in pa robustnimi gumijastimi podplati.

Za vse tiste, ki si dneva ne znate predstavljati brez športnih aktivnosti pa so seveda obvezna oprema kakovostne superge in letos smo v našo ponudbo vključili še nove blagovne znamke, ženske in moške superge Under Armour in On Cloud. V kolekcijah najdete tudi modele, ki so super izbira za uživanje v gibanju na prostem.

                             

 

Za v službo

Balerinke nikoli ne gredo iz mode, zato bodo tudi to leto vsakodnevno spremljale širšo generacijo, saj so zaradi svoje praktičnosti primerne prav za vsak outfit in vsakršno priložnost, še posebej pa so hvaležna obutev za v službo. So udobne in hkrati dovolj šik, da jih lahko nosite na krilo, kavbojke, klasične hlače, za v službo, trgovino. Če pa niste ljubiteljice petk, tudi za kakšne bolj svečane dogodke. Najdete jih različnih oblik: koničaste in okrogle konice, balerinke s tankimi ravnimi podplati ali kvadratno peto. Okrašene s trakci, paščki, mašnicami in večjimi šnolami. Glede na njihovo vsestranskost prevladuje klasična črna barva, najdete pa jih tudi v bež, sivi, zlati in srebrni barvi. Za lepe balerinke so tokrat poskrbeli pri blagovnih znamkah Nine West, Tommy Hilfiger, Ara, Caprice in Gioseppo.

Mokasinke ostajajo še vedno ene izmed najbolj praktičnih in vsestranskih čevljev tako za ženske kot tudi za moške. Nosite jih lahko kot elegantno-poslovno obutev ali modno obutev na casual outfit. Ker so izdelani iz zelo lahkih materialov, veljajo za izredno mehke čevlje, zato jih lahko nosite ves dan, saj vam nudijo lahkotnost in udobje. S svojimi minimalističnimi detajli na zgodnjem delu, ki videz čevlja še bolj popestrijo, dajejo možnost, da jih lahko nosite prav za vse priložnosti. Ženski mokasini so okrašeni z raznimi ketnicami in zaponkami, moški usnjeni mokasini so odlična izbira za k bolj formalnim oblačilom, čevlji iz semiša pa lepo dopolnjujejo moški casual look. Najbolj klasični barvi mokasinov ostajata črna in rjava barva. 

Pri podplatih ženskih mokasink lahko izbirate med ravnimi in tankimi podplati ali z debelejšim in robustnejšim podplatom. Za modne mokasinke pobrskajte po kolekcijah blagovnih znamk Tamaris, S. Oliver, Liu Jo, Upcollection, Creator in Sherlock Soon pri ženski kolekciji ter TBS, Tommy Hilfiger, Bugatti in Mustang pri moški kolekciji.

Tudi ženski salonarji so tista klasična obutev, ki poslovno modo v hipu dvigne na višji nivo. Tudi če prisegate na bolj sproščen način oblačenja, boste z elegantnimi salonarji Guess, ali pa Nero Giardini v hipu dosegli bolj sofisticiran videz. Izbirate lahko med zares ogromno barvami, od rumene in zelene, do večno modernih črne in bež. Kakšne salonarje boste iz trgovine Mass odnesli domov, pa je zagotovo odvisno od tega, kaj želite z izbiro outfita na poslovnem srečanju sporočiti.

                                

 

Gležnjarji rešujejo stajlinge za hladna jutra 

Hladnejša spomladanska jutra včasih zahtevajo tudi nekoliko toplejšo obutev, zato smo v svojo ponudbo tudi to sezono vključili ponudbo večno priljubljenih gležnjarjev Creator, ki jih najdete v kar 6 različnih barvnih odtenkih. Če so vam všeč, si lahko kupite dvoje v različnih barvah in se tako rešite težav s kombiniranjem.

 

Za elegantne priložnosti

Če radi zahajate na svečane dogodke, kot so poroka, valeta, maturantski ples, obiski opere in gledališča, se radi odzovete na povabila gala večerje ali večerno druženje, potem veste, da so vse to priložnosti za elegantne outfite, ki zahtevajo tudi primerno obutev. V trgovinah Mass lahko izbirate med številnimi modeli čudovitih salonarjev z različnimi stili petk, okrašenih s trakci, pentljami, zaponkami, bleščicami, kamenčki. Blagovne znamke Steve Madden, UPcollection in Tamaris so poskrbele, da vsaka ženska najde svoj pravi par salonarjev.

Za moške pa so blagovne znamke Boss, Hugo, Bugatti in Rieker poskrbele za piko na i, saj so za vas pripravili od tistih bolj elegantnih lakastih čevljev v črni in rjavi barvi, med katerimi lahko izbirate tudi takšne z vezalkami ali brez, do tistih bolj športno-elegantnih, ki jih lahko kombinirate na vaš casual look in kavbojke.

                                

 

Modno in udobno v vrtec in šolo

Otroci so vsekakor najbolj hvaležni uporabniki superg. Z njimi tekajo po igrišču, kolesarijo, se igrajo in hodijo s starši na sprehode. Ker pa se njihove nogice še razvijajo, moramo biti še toliko bolj pozorni na pravo izbiro čevljev, ki bodo pomagali pri ohranjanju prave oblike stopal in poskrbeli za maksimalno udobje. Za vse to smo poskrbeli tudi v trgovinah Mass, kjer lahko najdete številne modele otroških superg. Poleg pisanih barv, med katerimi bodo otroci izbirali, boste našli superge blagovnih znamk Adidas in Skechers, ki so poskrbeli, da bodo najmlajši obiskovalci vrtca kar se da hitro samostojno obuli svoje superge na ježka.

Vsako leto so pravi uspešnica med malčki in šolarji Skechers superge z lučkami na podplatih, ki ne služijo samo kot odličen modni dodatek, ampak poskrbijo tudi za varnost, saj jih na cesti laže opazimo. Ne smemo pozabiti niti na prečudovito ponudbo za deklice, ki bodo imele na voljo številne modele superg s posebno kombinacijo bele, roza in vijoličaste barve, ki naredijo njihove stajlinge še bolj prisrčne. Za malo večje otroke je blagovna znamka Converse poskrbela, da bodo lahko posegli po legendarnih All Starkah, ki imajo nekoliko višji podplat in bodo v njih videti še bolj šik.

Ker pa se približuje tudi čas dežja, boste lahko na prodajnih policah zasledili pestro izbiro gumijastih škornjev, s katerimi bodo otroci lahko brezskrbno in veselo skakali po lužah in blatu.

                                

 

 

Prispevek nima komentarjev.