Z izborom garderobe in čevljev izrazimo spoštovanje do bodočih zakoncev, ki sta nas povabila na poroko, ki je za njiju gotovo eden najpomembnejših dni v njunem življenju. Poleg tega je pomembno, da je tudi nam udobno in da se v izbranih čevljih počutimo dobro. Poroka je priložnost, ko plešemo, ustvarjamo nepozabne spomine, dva zaljubljenca pospremimo na skupno pot, smo dobre volje in se zabavamo. Zato bi bilo škoda, da nam to veselje in tak lep dan pokvari napačna izbira obutve. Pozna pomlad, poletje in zgodnja jesen so tista obdobja, ko je gotovo največ porok. To so meseci, ko je ponavadi že kar precej toplo, zato se največkrat odločimo za odprto obutev.

V kolekcijah čevljev za pomlad in poletje 2022 boste na mass.si našli zares veliko izbiro sandalov, salonarjev in natikačev, ki so primerni tudi za svečane dogodke. Ustrezajo dvema najpomembnejšima kriterijema za poroko, saj so kljub petkam udobni in lepi. So pika na i ’stajlingu’, ki smo si ga izbrali za ta pomemben dan. Za vas smo izbrali nekaj top kombinacij čevljev s peto in oblačil, ki so super izbira, če smo povabljeni na poroko. Navdih smo našli pri modnih vplivnicah in njihovih ’stajlingih’.

 

Sandali s kvadratno peto

Tudi če prisegamo na zadnje modne trende, to ne pomeni, da moramo za lepoto trpeti in izbrati čevlje, v katerih nas bodo bolele noge in bomo imeli ožuljena stopala. Sandali s kvadratno peto so že od daleč videti udobni, zadnje sezone pa so zelo priljubljena modna izbira za poletno obutev. Prav zato so gotovo nepremagljiva kombinacija za izbiro ’outfita’ za poroko.

Poigravamo se lahko s kontrasti in tako izberemo roza sandale k beli obleki ali pa obratno. K belim hlačam obujemo roza sandale. To je kombinacija, ki je sveža, ženstvena, romantična in diši po poletju. Tiste, ki ste rade drznejše z barvami, lahko izberete tudi zelene sandale. Lepo se ujemajo s črno-belimi oblačili in belo torbico.

                               

 

Polsandali

To, da so polsandali absoluten hit letošnje pomladno-poletne sezone, ni več nobena skrivnost. So odlična izbira obutve za polformalne in formalne priložnosti. Kot pove že njihovo ime, so hibrid med sandali in polsandali. In tudi neveste, pozor, razmislite o njih, ko iščete primerno obutev za svoj poročni dan. V kolekcijah blagovnih znamk v naši spletni trgovini mass.si, ki ponujajo tudi polsandale, je veliko obutve v beli in tako imenovanih nevtralnih barvah, ki so primerne tudi za kombinacije s poročnimi oblekami. Ustrezna je tudi obutev s kamenčki v srebrni barvi, bež polsandali z zaponko in čevlji v nežno roza barvi.

Medtem ko se neveste kljub temu ponavadi še vedno odločajo za tradicionalne barvne kombinacije, pa smo gostje lahko bolj drzne. Rdeča obleka in črni polsandali naravnost ’zažigajo’, ljubiteljice monokromatskih ’stajlingov’ se ozrite po rumenih polsandalih, ki jih kombinirate z oblačili v peščenih barvah. Prav nič pa ne boste zgrešile z belimi polsandali, ki jih lahko oblečete k vsem barvam oblačil.

                                 

 

Natikači z bottega vzorcem

Natikači s petko so elegantna in sofisticirana izbira za vsako damo, ki je povabljena na poroko. Letošnji vroči trend so natikači z bottega pletenico, ki je odlična popestritev, in s tem priljubljenim vzorcem, ki ga lahko najdemo tudi na torbicah, boste videti oblečeni, kot da ste ravnokar stopili z Instagram profila katere od priljubljenih modnih vplivnic. Seveda pa je pomembno, da se v čevljih in izbranem ’stajlingu’ dobro počutite predvsem vi. Z natikači s petko ne moremo zgrešiti in gotovo je naš ’outfit’ z njimi nekaj posebnega. So super kombinacija s krili z razporkom, ki se znova vračajo v modo, izvrstno se ujemajo s hlačnim kostimom, in če ste zares zaljubljeni v bottega pletenico, predlagamo, da izberete kar dvojno. Letos so zelo popularni natikači v ’baby blue’ barvi, ki jih kombiniramo z oblačili v zemeljskih tonih.

                               

 

Čevlji v trendi barvah

Letošnja pomladna in poletna sezona sta v kolekcije obutve za tople dni prinesli barve. Zato se pri izbiri čevljev za takšno priložnost, kot je poroka, prav nič ne zadržujmo. To so barve, ki prinašajo veselje, optimizem, in stiliranje z njimi je prava zabava. Tako kot je prav, saj je poročni dan gotovo eden najlepših in neponovljivih dogodkov tako v življenju neveste in ženina kot tudi njunih bližnjih ter preostalih gostov.

Čevlji v trendi barvah popestrijo še tako preprost ’outfit’, predvsem pa so super izbira, ker se prilegajo k vsemu. Natikači v ’pinki’ barvi so elegantni, a hkrati igrivi in ravno dovolj vpadljivi, da v njih pritegnemo pozornost, a ne zasenčimo neveste. Prav tako bomo blesteli v šik zlatih natikačih s petko, nekaj posebnega pa so rumeni in rjavi natikači s ’ketnico’ kot detajlom na zgornjem delu obutve. Natikače v smetanovi barvi še poudarimo z izbiro modnih dodatkov, kot sta na primer pas ali torbica v enakem barvnem odtenku.

                               

Prispevek nima komentarjev.