Jesen prinaša mnoge vznemirljive modne novosti, med katerimi imajo posebno mesto salonarji. Ta večna obutev je letos poleg klasike dobila tudi osvežitev, ki združuje tradicijo z inovacijo, eleganco z igrivostjo. Klasični salonarji ostajajo nepogrešljivi v vsaki ženski garderobi, saj z njimi oblačilom dodamo eleganco in prefinjenost, nekaj kar pač nikoli ne gre iz mode. A letošnje kolekcije salonarjev, ki jih najdete v trgovinah Mass, gredo korak dlje. V njih boste to jesen našli čevlje, ki ne le da simbolizirajo večno eleganco, ampak so lahko tudi inspiracija za zanimive in nepozabne jesenske stajlinge za vsak dan ali pa za posebne priložnosti. S pomočjo zanimivih detajlov, kot so elegantne šnole, ketnice, kamenčki in kristalčki, vzorci, ki vzbujajo pozornost, in unikatne oblike pet, salonarji niso več zgolj obutev, ampak osrednji modni kos. To jesen bodo zagotovo postali vaš zvesti modni spremljevalec. Vabljeni, da odkrijete glamurozen svet salonarjev na mass.si in najdete navdih, kako lahko z različnimi modeli salonarjev osvežite svojo jesensko garderobo. Ste pripravljeni na potovanje, ki vas bo popeljalo od klasičnih črnih salonarjev do najbolj drznih modelov te obutve, ki jih prinaša nova modna sezona? Z vami bomo delili tudi namige, kako lahko to čudovito žensko elegatno obutev s petami kombinirate z oblačili.

 

Ko se srečata drznost in eleganca

Ljubiteljice vpadljivih vzorcev, pozor! Letošnja jesen prinaša salonarje, ki se ponašajo z ikoničnimi pepita in leopardjimi vzorci, ki jih najdete v kolekcijah obutve UPcollection in lahko jih nosite vsak dan, ali pa le za posebne priložnosti. Pri stajlingih za vsak dan naj bodo vaša oblačila, s katerimi boste kombinirali salonarje, preprosta. Pepita salonarji se odlično podajo k enobarvnim oblačilom v nevtralnih tonih, kot so črna, siva ali bela. Z njimi lahko ustvarite sofisticiran videz, ki ga lahko nadgradite z dodatki v srebrni ali zlati barvi. Čevlji s petkami z leopardjim vzorcem, pa se na primer odlično ujemajo z rdečimi oblačili. Ko pa jih stilirate za večerne dogodke, je ključno, da najdete pravo mero, a če ste bolj drzni, se ne bojte kombinirati leopardjega vzorca s cvetličnimi ali geometrijskimi vzorci. 

                                     

 

Klasika s pridihom modernega

Klasični salonarji predstavljajo osnovni kos v vsaki ženski garderobi. Ne glede na to, ali so v črni ali bež barvi, so simbol minimalistične elegance. Vendar pa v svetu mode ne poznamo počitka in tako tudi v kolekcijah klasičnih salonarjev vsako sezono najdemo kakšno novost, svež pridih, ki doda piko na i vsakemu stajlingu. To sezono so v modi piramidne petke, ki klasičnim salonarjem dodajo dinamiko, Ne smemo pa pseveda pozabiti na tanko visoko petko, ki ostaja simbol elegantne in prefinjene obutve. Klasičnim salonarjem pa bo letos dodala pridih mladostne svežine debela peta. Priporočamo, da klasične salonarje kombinirate z oblekami za poslovne priložnosti ali elegantnimi večernimi toaletami. So pa tudi odličen dodatek h kavbojkam za bolj sproščen, a še vedno urejen videz. Ne pozabite, prava dama pozna moč klasičnih salonarjev, ki prav vsakemu videzu dodajo pridih elegance. Bež salonarji pa so kot nalašč za svečane dogodke čez dan, kjer zasijejo v kombinaciji z romantičnimi oblekami. Najlepše salonarje te sezone na mass.si najdete v kolekcijah priznanih blagovnih znamk obutve kot so Guess, Steve Madden, Liu Jo in Tommy Hilfiger.

                                 

 

Glamur na vsakem koraku

V modnem svetu cenijo drznost in okrašeni salonarji so trend, ki vedno bolj stopa v ospredje. Kolekcije elegantne obutve z razkošnimi dodatki, kot so kamenčki, kristalčki, šnole in ketnice, dodajo kanček glamurja in razkošja vsaki modni kombinaciji. Čeprav se vam morda zdi, da so okrašeni salonarji rezervirani le za posebne priložnosti, lahko z malo domišljije postanejo del vašega stajlinga za vsak dan. Kombinirajte jih z enostavnimi, a elegantnimi kosi oblačil, kot so bele srajce in kavbojke, so pa seveda ti salonarji idealni čevlji za večerne dogodke, kjer želite blesteti. Še posebej, če izberet takšne, kot so na primer lakasti črni salonarji Liu Jo s pentljo, aki so dober primer klasične elegance, tiste, ki niste ljubiteljice vrtogavih pet pa bodo zagotovo pritegnili temno zeleni Alma En Pena salonarji s kvadratno šnolo, posuto s kamenčki. Tudi pri stajlingih za gala dogodke se ne bojte se poigravanja z barvami in teksturami, saj tako ustvarite dinamičen in zanimiv videz, klasična črna obleka pa bo z okrašenimi salonarji pridobila čisto novo dimenzijo.

                                    

 

Robustna eleganca

Salonarji s platformo so v zadnjih sezonah doživeli pravo renesanso. S svojo robustno a hkrati elegantno obliko prinašajo svež veter v jesenske kolekcije elegantne ženske obutve. Z njihovo pomočjo bo vsaka jesenska modna kombinacija dobila edinstven, drzen pridih. Vse, ki si želite še bolj poudariti svoj stil, bodo navdušili srebrni salonarji Tamaris s platformo, ki zares pritegnejo poglede, lakasti modeli salonarjev s paščkom okoli gležnja pa bodo vašemu outfitu dodali retro pridih, ki se z lahkoto poveže z modernimi trendi.

Za vsakdanje kombinacije lahko izberete salonarje s platformo v nevtralnih barvah, ki se bodo lepo ujemali z različnimi stili in barvnimi paletami vaših oblačil. Za posebne priložnosti pa se odločite za bolj drzne kombinacije in izberite salonarje s platformo, ki so posuti s kamenčki.

                                                               

Prispevek nima komentarjev.