Rdeča barva je barva strasti, energije, odločnosti, drznosti. Nikoli nas ne pusti ravnodušne in nikoli ne ostane neopažena.

To je odkrila in hkrati razkrila že Dorothy, ko si je v filmu Čarovnik iz Oza prvič nataknila legendarne rubinaste čevlje. Tudi zgodovinsko gledano so bili rdeči čevlji od nekdaj izključno domena drznih posameznikov na položajih moči. Tako je Sončni kralj na svojem kraljevskem portretu »paradiral« ravno v rdečih čevljih, saj je bilo v tistih časih rdeče barvanje zelo drago in posledično tudi simbol moči.

No, danes si rdeče čevlje lahko privošči prav vsaka dama, ki si želi izstopati in pokazati svoj odločen korak, in z dobrim razlogom so vzbudili pozornost vseh svetovnih zvezdnic. Ne glede na to, ali gre za salonarje, superge ali letos najbolj “in” rdeče škornje, rdeči čevlji ponujajo pravi modni "spin".

Le-ti pa niso izredno priljubljeni zgolj zaradi svoje izstopajoče barvne narave, ampak tudi zato, ker so neverjetno hvaležni za raznovrstna modna kombiniranja. In čeprav ponavadi rdeča barva pomeni nevarnost, je tokrat edina nevarnost ta, da boste v njih izstopali na najbolj trendi način. Rdeči čevlji so to sezono hit, zato si jih čim prej omislite. Trgovine Mass smo dobro založili s tem trendom!

Prispevek nima komentarjev.