Katera kombinacija je poleti praktično nepogrešljiva? Espadrile in gola stopala! Ko na policah trgovin Mass opazite nove kolekcije te obutve, ki iz sezone v sezono vztraja med najbolj priljubljenimi modnimi kosi, je to znak, da so pred vrati brezskrbni in topli dnevi.

Modro bele espadrile z vezalkami Replay Nash kombinirajte z belimi hlačami, h katerim oblečete bel top in rdečo jopo. Tako bo vaša nova obutev prišla do izraza, ta kombinacija pa je tudi zelo šik.

 


Poletne stajlinge z espadrilami so do popolnosti izpilili Francozi; če sledite njihovemu zgledu, pri modnih kombinacijah s špagaricami nikoli ne boste zgrešili. Njihovo osnovno vodilo je, da mora vaš videz sporočati to, da se zanj niste pretirano trudili, in to kljub temu da ste v resnici dobro premislili, kako boste skombinirali oblačila in obutev.

Rdeče espadrile Calvin Klein se odlično ujemajo z jeansom, saj s kavbojkami v svetlem odtenku in belo bombažno majico ne morete zgrešiti. Roza espadrile bodo lepo prišle do izraza tudi, če jih oblečete k romantični obleki v modri barvi ali cvetličnem vzorcu.

 

Prispevek nima komentarjev.