Mar ni jesen letni čas, ki te najbolj zmede?

Zjutraj si oblečeš debelo jopico in obuješ škornje, popoldne slečeš hlače in si jih zvečer spet oblečeš. Če sem iskrena, je jesen moj najljubši letni čas, saj ne moreš zgrešiti ne glede na to, kaj oblečeš. V istem dnevu si lahko oblečeš jakno in se sprehajaš brez nje. Obožujem večplastno oblačenje, saj se z njim res lahko izrazim, kot sama želim. V istem dnevu lahko nosim tako sandale kot zimske škornje in svojo kombinacijo popeljem na povsem novo raven.

V prejšnjih objavah sem se bolj osredotočala na petke, zato sem se odločila, da vam v tej novi jesenski objavi vizualno pričaram, kako zelo nas vse jesen zmede, in to prav s to kombinacijo. Kombinacijo sem tokrat izbrala na podlagi teh škornjev.

 

 

Verjetno ste opazili, da je podplat škornjev enake barve kot moja jopica. To, kar pa najbolj zmede pri tem, je to, da imam gole noge in sem hkrati videti, kot da je zunaj 20 stopinj pod ničlo. Prav o tem vam govorim. In to se vam lahko zgodi tudi spomladi. Ti ogromni škornji so velika uspešnica te sezone in prav nič me ne moti dejstvo, da me spominjajo na srednjo šolo, ko smo jih vsi nosili.

Komaj čakam, da bom videla, na kakšne načine jih bodo punce nosile to jesen in zimo.

 

1 komentar
Anabel May
Oct 11, 2018 17:50
Lep pozdrav. Zanima me kje lahko kupim take škornje, kot jih ima Ella, oziroma vsaj različico le teh? Hvala, lp. Anabel
Alen Kurtović
Oct 25, 2018 16:24
V prodajalnah MASS! Vabljeni!