Vsi se strinjamo, da ga ni čez par udobnih in kakovostnih superg, toda kljub temu smo se neizmerno razveselili, da se to pomlad in poletje v modo vrača eleganca.

V zadnjih dveh letih je gotovo vsak od nas postal ponosen lastnik več kot enega para modnih ali športnih superg. Nosili smo jih za vse priložnosti, za prosti čas, za “skakanje” po različnih opravkih, in nihče ni niti trenil z očesom, če smo v njih prikorakali na službeni sestanek. Ni dvoma, da sta zadnji dve leti dodobra spremenili tudi modo pri čevljih. Čeprav smo spremembe vsi sprejeli z odprtimi rokami, smo predvsem ženske pri obutvi pogrešale pridih elegance in to, da so lahko naši ’stajlingi’ tudi bolj ženstveni. A to pomlad in poletje bo vse drugače! Končno bomo prišle na svoj račun! V ospredje prihaja eleganca, in tako velike izbire in ponudbe te obutve na policah trgovin s čevlji ni bilo že dolgo. Veselimo se šik polsandalov, sandalov, natikačev, ’stajlingov’ s krili, oblekicami, čipkami in barvami, kot so ’baby pink’, ’baby’ modra, svetlo zelena, rumena in večno moderna – bela.

Prihaja pomlad, začenjajo se topli dnevi, nič več se ne bomo skrivale pod toplimi plašči, obute v debele nogavice in škornje. Čas je, da pokažemo svoje noge, opozorimo na svoj edinstveni stil in zablestimo v elegantnih čevljih. Superge seveda še naprej ostajajo pomemben del naših ’outfitov’ in našega vsakdana, kljub temu pa smo veseli, da so znova dobili priložnost tudi čevlji, ki jih lahko nosimo za elegantnejše priložnosti.

Zdi se, kot da smo vsi hrepeneli po kančku glamurja in po šik ’stajlingih’. S čevlji iz novih kolekcij, ki jih najdete v Massu, nam bo v hipu uspelo pričarati dobre stare čase. Verjetno se vsi strinjamo, da je par udobnih superg ’must-have’ modni kos, ki je hvaležen za kombiniranje z različnimi stili oblačenja. Toda še posebej ženske vemo, da nas skoraj nič ne razveseli bolj kot to, da v trgovini s čevlji najdemo popoln par lepih salonarjev s peto.

 

Eleganca in udobje z roko v roki

Obujemo jih lahko za na večerjo v najbolj trendi restavraciji v mestu, za večerni dogodek, poroko, če smo nevesta ali gostja, maturantski ples, ne glede na to, ali smo maturantka, ali mama, ali pa kar tako, ker nam paše. Ker si dovolimo biti elegantne in šik. To pomlad bomo na svoj račun prišle vse ljubiteljice elegantnih čevljev, in ni pomembno, če smo bolj za nizke ali pa visoke pete. Najbolj priljubljene modne znamke čevljev v Massu, kot so na primer Steve Madden, Guess, LiuJo, Tamaris, Les Autres in  Lauren, imajo v svojih kolekcijah zares lepo obutev, ki vas ne bo osvojila le z videzom, ampak se tudi pri tovrstnih čevljih nadaljuje trend udobja.

Navdušene boste, kako dobro se bodo vaša stopala počutila v sandalih ali salonarjih, kljub temu da stojite na devetcentimetrski peti. Za šik videz nam ni treba več trpeti, in k sreči so že zdavnaj minili časi, ko smo morale ženske sklepati kompromise med videzom in udobjem. Tisti časi, ko smo bile sicer v svojih salonarjih ali sandalih z visoko peto videti šik in elegantno, hkrati pa smo v mislih že odštevale minute do trenutka, ko se bomo lahko preobule v udobnejše natikače ali balerinke.  

Glavne značilnosti letošnjih kolekcij elegantne obutve so torej trendi barve. In prav te so tiste, ki poleg najbolj očitnega, elegantne in prefinjene oblike, čevlje še poudarijo. Zelo so “in” detajli, kot so ’šnole’, ’ketnice’, kristalčki in minimalistični logotipi. Za dodatno sofisticiranost poskrbijo tenki podplati in zanimive pete, od tenkih, kvadratnih do stiliziranih. Ta ženska obutev je kot narejena za to, da z njo ustvarjamo videze glede na svoje razpoloženje, da jo kombiniramo z najbolj trendovskimi ali pa bolj klasičnimi oblačili. Ni več dvoma o tem, da je letošnja eleganca vsestranska, prilagodljiva in nosljiva.

 

Klasično ali drzno? Ni pomembno, samo da je elegantno!

Pika na i vsakega elegantnega ’outfita’ so čevlji, ki pa niso več omejeni samo na klasično pojmovanje tega stila – krilo, srajca in petke. Eleganten videz je lahko drzen, vključuje lahko tudi jeans in čevlje z nizko peto, a s pravo mero okusa. Pri tem se poigravamo z barvami, vzorci in modnimi dodatki. Lahko pa naš stil ostanete klasičen, monokromatski, z le nekaj poudarjenimi detajli. Letošnja moda obutev prinaša svobodo. Letos je moderno vse! Dajte si duška in stopite iz svojih okvirov. Z vami delimo nekaj namigov, katero obutev izbrati za elegantne, a bolj drzne, in katera obutev je primerna za bolj klasične ’stajlinge’.

 

Salonarji

Klasika: Nič ne polepša ženske noge bolj kot eleganten salonar. Za klasičen videz pobrskajte po kolekcijah čevljev s peto blagovnih znamk Lauren, s.Oliver in Tommy Hilfiger.

Drzno: Mladosten, na videz neukrotljiv ’look’, a v resnici prefinjen in eleganten. Če želimo s svojim ’outfitom’ sporočiti to, so kot nalašč za vas čevlji znamke Les Autres. 

                                        

 

Polsandali

Klasika: Klasičen, eleganten monokromatski videz izvrstno dopolnijo črni ali beli polsandali Gabor. Izvrstno se podajo k hlačnim kostimom in midi krilom. Še bolj bodo prišli do izraza, če si omislite torbico v roza ali rumeni barvi.

Drzno: ’Casual’ videz s kavbojkami ali pa na primer s srajčno obleko na hitro nadgradite s parom letos izjemno modernih polsandalov. Ta obutev je šik ravno zaradi elegantne oblike in paščka okoli gležnjev. Za drzne elegantne modne kombinacije predlagamo polsandale Les Autres iz rafije in pa živo zelene in roza polsandale z vrvico, ki si jo zavežemo okoli gležnjev.

                            

 

Sandali

Klasika: Za sofisticiran videz so primerni sandali Upcollection in Tamaris.

Drzno: Nikakor ne smemo zanemariti udobja. Zato smo v spletni trgovini Mass poskrbeli, da gredo udobje, visoke pete in drzni ’stajlingi’ z roko v roki. Liu Jo, Guess in Steve Madden so tiste blagovne znamke, ki nas ne bodo pustile ravnodušnih.

         

 

Natikači

Klasika: To ni več le obutev za prosti čas. Pika. Postali so klasična obutev, tako imenovani ’mules’. Nosimo jih lahko na podobne načine kot mokasine.

Drzno: Letos je res vroč trend pri čevljih Bottega pletenica, ki jo najdete na primer tudi pri priljubljeni znamki obutve Steve Madden.

                            

 

Tako letos elegantne čevlje nosijo vplivnice

Klasični salonarji, polsandali z bleščicami, sandali in natikači s peto ter šik mokasini s ’ketnicami’ so osvojili tudi mlade in vplivnice z instagrama. Z njimi že ustvarjajo zanimive modne kombinacije, in za navdih, kako bomo to pomlad in poletje nosile elegantno obutev, lahko pokukate na naš profil na instagramu. 

 

 

 

 

 

 

 

Prispevek nima komentarjev.