Velikokrat naletimo na mnenje, da so elegantni salonarji sicer lepa, a lahko tudi precej “dolgočasna” obutev, ki jo tradicionalno nosimo v črni barvi ali različnih odtenkih bež. S tem sicer le težko strinjamo, saj so salonarji v teh dveh nepogrešljivih barvah vedno odlična izbira in v trgovinah Mass in naši spletni trgovini mass.si vsako sezono najdete to klasično žensko obutev. Imamo pa za vse, ki radi izstopate in se poigravate s stajlingi, čudovito novico.

Letošnje kolekcije čevljev vas bodo v toplejše in sončne pomladne dni popeljale v čudovitih barvah, v katerih boste našli tudi elegantno obutev. Modni svet se je tako v novo sezono prebudil v eksploziji barv, ki nas v hipu očarajo in prebudijo našo domišljijo za ustvarjanje outfitov za prav vsako priložnost. Trend močnih barv je obnorel tako številne zvezdnice, ki so jih seveda že vključile v stajlinge za sprehod po rdečih preprogah različnih podelitev in filmskih premier. Obožujejo jih tudi modne vplivnice, ki nam služijo kot navdih, kako lahko salonarje v najbolj trendi barvah nosimo z različnimi stili oblačil.

Lansko leto je bila barva leta barva sivke, letos je to Viva Magenta, ki jo še najlaže opišemo kot barvo fuksije, nekakšno mešanico rdeče in pink. Gre za močno, drzno barvo, ki spodbuja eksperimentiranje in samoizražanje brez zadržkov, so povedali ob razglasitvi. In prav tako bi lahko opisali tudi salonarje v tej barvi, ki so letos prava uspešnica v ženski obutvi in so jih v svoje kolekcije vključile številne priznane blagovne znamke. 

Viva Magenta pa ni to pomlad edina živahna barva, ki bo v vas vzbudila novo veselje do stiliranja in sestavljanja modnih kombinacij. Salonarji v barvah, kot so močna modra, zelena, rumena, pink, ali pa zlata, so že sami po sebi zelo vpadljivi, a so letošnje modne zapovedi naklonjene tudi pretiravanju. Več je več, bi lahko rekli, zato nikar ne bodite presenečeni, če se boste zaljubili v salonarje, v kateri od najbolj vročih barv te sezone, ki so za piko na i okrašeni še z detajli, kot so ketnica za okoli gležnja, kvadratna šnola, posuta s kristalčki, najbolj lesketajoči del vaše garderobe pa bodo letos salonarji, ki so v celoti posuti s kamenčki. Zagotavljamo vam tudi, da ne boste mogli mimo t. i. “multicolor” salonarjev, ki so potiskani z vzorci v vseh najbolj modernih barvah.

Prav tako se lahko poigravate tudi s kombiniranjem različnih materialov in si lahko izberete salonarje iz usnja, semiša ali pa satena. Dajte si duška, poigravajte se stajlingi in uživajte v pogledih, ki jih bodo privabljali vaši novi čevlji s petko. Samo enkrat se živi, zato hitro v akcijo in pobrskajte po kolekcijah barvitih salonarjev priznanih blagovnih znamk, kot so Steve Madden, Tamaris, Guess, Nine West in UPcollection.

Pa poglejmo, kakšni zabavni igrivi salonarji vas bodo popeljali v novo sezono.

                                        

 

Vsi odtenki roza

Če želite biti letos v trendu, si morate omisliti salonarje v vsaj enem odtenku roza barve. To ne bo težko, saj boste čudovite čevlje v barvah fuksije, baby pink in močne roza, na mass.si našli v večini kolekcij elegantne ženske obutve. Očarali vas bodo tudi dodatki, kot je na primer prefinjena ketnica za okoli gležnja. To je obutev, ki je primerna tako za elegantne in svečane priložnosti, so na primer popolni poročni čevlji, ali pa obutev za maturantski ples, z lahkoto pa jih vključite tudi v t. i. Street Stylinge. To pomeni, da jih za kar največji učinek enostavno kombinirate z jeansom, s cargo hlačami, plisiranimi krili ali kar običajnim t-shirtom … 

                                     

 

Zeleni salonarji

Naravnost popolna priložnost, da v modnih kombinacijah postanete bolj drzni, je nakup zelenih salonarjev. Ta čudovita barva je v modi že nekaj sezon na vrhu priljubljenosti in s stajlingi, ki jo vključujejo, so vedno nekaj posebnega. Semiš zeleni salonarji s pentljico so odlična izbira za čevlje za v službo, z njimi boste lepo popestrili oblačila v bež odtenkih, če pa jih želite poudariti, vam namignemo, da se izvrstno ujemajo z oblačili v barvi fuksije, zmagovalni barvi letošnjega leta. 

                                     

 

Elegantni kraljevsko modri čevlji

Če ste sicer navdušeni nad črnimi salonarji, ki so v vaši garderobi must-have kos, a resno razmišljate, da bi to sezono zanje našli primerno zamenjavo, imamo za vas rešitev. Salonarje v kraljevsko modri barvi. So popolna kombinacija obutve za resne priložnosti, a hkrati dovolj zabavni, da se bodo lepo ujeli s spomladanskimi stajlingi. Modra je na splošno barva, ki se je v zadnjih sezonah vrnila v kolekcije obutve. Če torej prisegate na bolj umirjene tone, vas bodo zagotovo prepričali svetlo modri salonarji. Nedvomno pa so eden najbolj igrivih modnih kosov, ki si jih lahko omislite, elegantne petke v turkizni barvi.

 

Rumena kot sonce

Ali lahko stajlinge za toplejše dni tako lepo zaokroži kakšen drug modni kos kot salonarji v rumeni barvi? So vse tisto, kar letos sporočajo modne zapovedi: igrivost, sproščenost, drznost in pogum, da smo drugačni. So vsestranski, saj so super modna kombinacija s casual oblačili, jeansom, belimi kavbojkami, so pika na i športno elegantnim stajlingom, sploh, če z njimi ustvarite kontrastni videz. Zagotovo pa so popolni, da jih obujete k romantičnim oblekam.

 

 

Prispevek nima komentarjev.