S prihodom poletja na vsakem koraku začutimo tiste čarobne poletne vibracije in svet se takoj zdi še lepši. Sonce sije močneje, dnevi so daljši in vedno bolj brezskrbni, vse okoli nas pa kar kliče po sprostitvi in uživanju. To je čas, ko si privoščimo več časa na prostem, se odpravimo na plažo, sprehode po mestnih ulicah ali pa na prijetne večerne zabave s prijatelji. Seveda pa poletna sezona prinaša tudi posebne modne izzive, saj se morajo naši stajlingi prilagoditi toplejšim temperaturam in lahkotnejšemu načinu življenja.

In tukaj na sceno stopijo espadrile – prava poletna klasika, ki jo preprosto ne smemo izpustiti. V spletni trgovini mass.si vas že čakajo pestre kolekcije te lahkotne in izjemno priljubljene obutve, ki jo enostavno kombiniramo z različnimi modnimi kosi.

 

Zakaj so espadrile tako priljubljene? Morda zato, ker so kot kepica sladoleda na vroč poletni dan – osvežujoče in preprosto nujne! Odlično se podajo k sproščenim poletnim oblačilom in espadrile vedno dodajo tisto piko na i našemu stajlingu. Seveda jih obožujemo tudi zato, ker so tako udobne! Nič čudnega torej, da so pogosta izbira za različne priložnosti za vroče dni. Letošnje kolekcije ženskih espadril, ki jih najdete v trgovinah Mass so zelo raznolike, zato to poletje ustvarjanje outfitov z njimi ne bo prav nič težka naloga. Torej, ko naslednjič sestavljate svojo poletno kombinacijo, ne pozabite na espadrile. Tako kot je sladoled must-have v vročih poletnih dneh, so espadrile must-have za vsako pravo poletno modno kombinacijo. Izberite svoje najljubše espadrile in zakorakajte v poletne dni z ravno pravšnjo mero elegance in udobja.

 

Espadrile s polno peto

Espadrile s polno peto vedno naredijo poseben vtis. Ti čevlji združujejo lahkotnost in preprostost klasičnih espadril in sofisticiran videz. Ko jih obujemo, smo hkrati videti elegantno in sproščeno, kar je največkrat tisto, kar želimo doseči s stajlingom za vroče dni. Visoka peta optično podaljša noge, kar  naredi bolj graciozen videz, vseeno pa nam je v teh čevljih zelo udobno. To je še posebej pomembno v poletnih mesecih, ko želimo izgledati čudovito, a se hkrati počutiti lahkotno in brezskrbno. Espadrile s polno peto so obutev za različne priložnosti in za večino poletnih modnih kombinacij. Popolne so za pohajkovanja po mestu, ko si vseeno želimo izgledati šik, a ležerno, lahko jih obujemo k elegantni poletni obleki ali dolgemu krilu in tako našemu outfitu dodamo ravno pravo mero elegance, ne da bi bili preveč formalni. Zakaj ne bi espadril s polno peto obuli tudi za kakšne sproščene trenutke na plaži? Zelo lepo se namreč podajo na tunike in poletne obleke. Čeprav niso pogosta izbira za svečane dogodke, pa so lahko obutev, ki jo obujemo, če smo na primer povabljeni na poletno poroko ali kakšno drugo priložnost na prostem. Kombiniramo jih z elegantnejšo obleko ali kombinezonom, ter tako ustvarimo eleganten videz. Lepe espadrile s polno peto na mass.si najdete v kolekcijah obutve Gioseppo, Tamaris in UPcollection, pri kateri vas bo navdušila izbira barv, vse od zlate do rdeče

                                   

 

Okrašene espadrile

Okrašene espadrile so prava poslastica za vse ljubiteljice mode, ki želijo svojemu poletnemu videzu dodati nekaj posebnega. Trakovi okoli gležnja, videz čipke in detajli na zgornjem delu čevlja pritegnejo pozornost in dodajo pridih glamurja tudi enostavnim modnim kombinacijam za vsak dan. Trakove okoli gležnja lahko zavežemo na različne načine in se tako poigravamo z elegantnejšim videzom. Okrašene espadrile so idealne za za poletne zabave in piknike. Nosimo jih s kratko obleko ali krilom in topom in tako ustvarimo igriv, a šik videz. Poletje je tudi čas različnih festivalov in večernih dogodkov na prostem in okrašene espadrile so kot nalašč za outifte za takšne priložnosti. 

                                   

 

Klasične ženske espadrile

Klasične ženske espadrile so prava definicija brezčasne poletne obutve. Ta preprost in šik model čevljev je že desetletja priljubljena izbira tako med modnimi navdušenkami kot tudi med vsemi, ki cenimo udobje in praktičnost. Espadrile se ponašajo z značilnim podplatom iz vrvi in zgornjim delom iz platna ali bombaža, kar jih naredi lahkotne in zračne. Klasične espadrile izžarevajo sproščen, a hkrati urejen videz. So popolna kombinacija lahkotnosti in prefinjenosti in lahko jih vključimo v vsak poletni outfit. Naravni materiali, iz katerih so izdelane, dodajo pridih rustikalnega šarma, ki je vedno v modi. Idealne so za vsakdanje opravke, kot so nakupi ali obisk tržnice in se odlično ujemajo z jeansom, so obutev za na morje, zaradi njihovega udobja in enostavnosti pa jih lahko brez težav vzamemo s seboj na potovanja. So lahke, ne zavzamejo veliko prostora in se prilegajo različnim outfitom, kar jih naredi popolne za različne poletne dogodivščine. Če iščete poletno obutev, ki jo boste z veseljem nosili vsak dan, pobrskajte po kolekcijah espadril Tommy Hilfiger, Calvin Klein in Guess.

                                   

 

 

Prispevek nima komentarjev.