Pravijo, da tam kjer je velika ljubezen, so vedno tudi čudeži. Ko je srce napolnjeno z ljubeznijo, se tvoje življenje razsvetli in se zdi, da je vse nekako lažje – ko oblikuješ življenje z ljubeznijo. To pomlad vnesite ljubezen v svoja srca na vsakem koraku z novo kolekcijo Converse CRAFTED WITH LOVE in se navdušite nad vezenimi srčki, nepričakovanimi odtisi poljubov in živahnimi barvami.

 

superge Conversesuperge Conversesuperge Converse

 

Chuck 70 Embroided Lips z vsemi poljubi in vezenino “love me”, so tisto kar daje vrhunskemu modelu Chuck 70 poseben pridih. Te visoke Chuck 70 superge združujejo nezgrešljive lastnosti modela Chuck Taylor, ki jih imate radi in jih poznate, s srčkom na jeziku. Ta silhueta črpa navdih iz voščilnic za Valentinovo tako, da z njimi nenehno širite ljubezen. Izdelane so iz organskega platna, za bolj dodelanizgled pa imajo tudi detajl iz preteklosti kot je logotip na peti iz 70-ih let. Imajo pa tudi podplat s potiskom poljuba za dodaten odmerek ljubezni. ❤

 

superge Converse superge Converse

 

Izvezena srca in svetlo roza podplati so tisto, kar prinaša ljubezen modelu Chuck. Te vrhunske visoke superge s poudarjenim podplatom so kombinacija nezgrešljivih potez Chuck Taylor, ki jih že poznate in ljubezni, z našitimi detajli in nepričakovanimi barvami. Poleg tega imajo lahko oblazinjenje EVA, ki omogoča udoben korak brez dodatne teže.

Naj bo vsak vaš korak od zdaj naprej narejen z ljubeznijo!

 

 

 

 

 

Prispevek nima komentarjev.