Verjetno že razmišljate, s katerimi supergami boste osvežili jesensko garderobo? Za vas imamo super novico! Legendarne All Starke se to sezono vračajo še lepše, še bolj udobne in še bolj praktične. Pravzaprav bi lahko rekli, da to sezono trend pri supergah narekujejo legende!

Superge, na katere že desetletja prisegajo vse generacije, so se to sezono z novimi modeli za ženske in moške, ponovno zavihtele na sam vrh najbolj priljubljene obutve za prehodno sezono. Njihova moderna preobleka, podplati s platformo, zanimivi detajli na zgornjem delu čevlja in podplatih, bodo brez dvoma pritegnili tudi vašo pozornost. 

.                         

.                      

Z All Starkami ne morete zgrešiti

To so superge, ki jih to jesen enostavno morate imeti. Eden od razlogov je zagotovo ta, da vas bodo iz zadrege bodo rešile takrat, ko boste v dilemi, kaj obuti. So tako kultne, da jih brez težav kombinirate tudi z bolj elegantnimi oblačili in vam tega ne bo nihče zameril. Sploh, če si omislite must-have trend te jeseni, monokromatski stajling. Popolnoma bele visoke All Star superge, krilo ali hlače v smetanovi barvi in bel pulover bodo zadetek v polno. Poigravajte se s teksturami in materiali in zagotavljamo vam “vau” efekt. Modna kombinacija superg Converse in kavbojk pa je seveda večna klasika. Za mlade in tiste, ki ste mladi po duši! 

.              .             

 

Ko so v igri superge Converse sploh ni pomembno, kakšen je vaš modni okus, saj bodo novi, osveženi modeli All Stark, osvojili še tako zahtevne modne navdušenke in navdušence. Seveda glavni in nezgrešljivi detajl ostala prepoznaven logotip na ob straneh in na jeziku. Klasične ostajajo tudi barve - bela, bež in črna, izbirate lahko med visokimi in nizkimi supergami, moški pa boste zagotovo navdušeni nad modeli iz usnja.

                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.               

Prispevek nima komentarjev.