Pri nakupu zimske obutve je zagotovo najbolj pomembno to, da je topla in da lahko brezskrbno uživamo v vseh radostih, ki jih ta letni čas prinaša.

Verjamemo, da si pod toplo obutev predstavljate najverjetneje takšne čevlje, ki služijo izključno samo enemu namenu - da nas pozimi ne zebe v noge. In tudi letos boste v trgovinah in spletni trgovini MASS našli kolekcije čevljev, v katerih vas to sezono ne bo zeblo, hkrati pa vam za to ne bo treba žrtvovati vašega modnega okusa. Res je, da v zimi, roko na srce, včasih precej zoprnemu vremenu, ki pride hkrati z njo, lahko zares uživamo le, če nam je v noge prijetno toplo. Nakup zimskih čevljev je tako v tem letnem času neizogiben. Vendar pa to, da je zunaj mraz, še zdaleč ni razlog, zakaj ne bi bili obuti po zadnji modi.

“Letos me prvič ne zebe v noge in naravnost navdušena sem nad svojimi res čudovitimi Liu Jo toplo podloženimi gležnjarji,” nam je presrečna sporočila ena od naših zvestih strank. “Rieker gležnjarji, ki sem si jih že nekaj časa ogledovala in se končno opogumila, da jih kupim, so v zadnjih letih ena najboljših izbir za zimsko obutev,” nam je zaupala druga. Obe sta tako povzeli vse, kar je ključno pri izbiri dobre ženske zimske obutve. Nič ni namreč pomembnejše od tega, da se v svojih novih toplo podloženih gležnjarjih počutimo dobro in udobno, hkrati pa so takšni čevlji tudi modna pika na i naši zimski garderobi. Tudi pri topli obutvi funkcionalnost in dizajn to zimo hodita z roko v roki. Na veliko veselje vseh modnih navdušenk!

      

Čevlje za hladne dni prav tako nosimo za različne priložnosti. Od druženja na prostem v mestu s prijatelji, do družinske zabave na snegu. Takrat ko se podajamo v boj z mrazom, je naša prva misel to, da se naši prsti na nogah, že po nekaj minutah, ki jih preživimo na mrazu, ne bodo spremenili v ledene kocke. In v časih, ko imamo na izbiro res veliko kakovostne obutve, pravzaprav teh skrbi sploh ne bi smeli imeti. Večina priznanih blagovnih znamk, ki jih najdete v trgovinah MASS, je v svoje kolekcije tudi letos uvrstila zimsko modno obutev. Med njimi boste našli vse najbolj vroče letošnje trende, od robustnih podplatov, nepremočljivih materialov, do detajlov, kot je na primer mucka.

Vanje se boste zaljubili tudi prav zaradi tega, ker vam bo v njej prijetno toplo, prav pri vseh pa je veliko poudarka tudi na primernih podplatih za takšne vremenske razmere, zato vam na zamrznjenih tleh ne bo drselo. Poskrbeli smo, da boste sproščeno uživali in se brezskrbno posvetili vsemu lepemu, ki ga prinašajo zimski dnevi.

      

Spodaj pa so vam pripravili nekaj namigov, pri katerih priljubljenih blagovnih znamkah obutve pobrskajte za toplimi in lepimi zimskimi čevlji.

Tommy Hilfiger

Pri blagovni znamki Tommy Hilfiger že nekaj zaporednih zimskih sezon navdušujejo z modeli, ki jih obožujejo tudi modne vplivnice. So kompaktni in na hitro videti kot planinski čevlji, a ravno zaradi tega so nekaj posebnega. Primerni so tako za urbane outfite, kot za na sneg. 

        

Calvin Klein

Med zimski modeli te priznane blagovne znamke boste letos našli obutev, ki po dizajnu v celoti sledi modnim trendom, hkrati pa izpolnjuje must-have pogoj za mrzle dni. Je namreč zelo udobna in topla.

Liu Jo

Ena najbolj modnih blagovnih znamk obutve tudi to zimo ni razočarala in če iščete čevlje, ki so primerni za na sneg, ali pa za pohajkovanje po mestu, poleg tega pa so še nadgradnja vašega stila, potem boste brez dvoma navdušeni nad toplo podloženimi gležnjarji Liu Jo.

EMU Australia

Pozimi se drug za drugim zvrstijo hladni, a vseeno lepi in suhi dnevi in takrat je čas, da obujemo semiš gležnjarje EMU Australia, ki so podloženi z volno. So ena najbolj udobnih obutev, njihova prednost pa je zagotovo ta, da jih hitro in brez naglice obujemo, saj jih preprosto nataknemo. Lastnost, ki je še posebej dobrodošla pri zimski otroški obutvi.

     

JCL

Če obožujete zimsko obutev, ki je toplo podložena z mucko in je za povrh še vodo odbojna, potem boste zagotovo z navdušenjem pobrskali po kolekciji škornjev JCL. Izbirate lahko med vsemi trendi barvami, od bele do črne in metalnih odtenkov.

Tamaris

Ta priljubljena znamka vam bo tudi to zimo ogrela srce z lepimi, modnimi, predvsem pa udobnimi čevlji. Ker je letos mucka eden glavnih trendov pri ženski obutvi za hladne dni, tudi tukaj najdete modele, ki so okrašeni s tem detajlom, ki hkrati služi tudi za to, da nas v noge ne zebe.

        

Upcollection

Čeprav verjamemo, da ste se letos že zaljubili v njihove salonarje in gležnjarje, pa znamke Upcollection ne spreglejte tudi pri izbiri tople obutve. Poskrbeli so, da tudi v kolekciji zimske obutve najdemo vse najbolj iskane trende te sezone.

Prispevek nima komentarjev.