To vsestransko in v zadnjih sezonah tudi must have obutev za jesenske dni obožujemo iz več razlogov. Poleg tega, da so popolni čevlji za hladno vreme in nas v njih zagotovo ne zebe v noge, so tudi udobni in lepi. So naravnost perfektna mešanica sproščenosti, udobja in elegance. Ne glede na to, kakšen slog oblačenja vam je blizu, v spletni trgovini Mass boste našli gležnjarje za vsak okus. Športni, casual, elegantni? Moški, ženski, otroški? Mi imamo vse. V naših trgovinah najdete priznane blagovne znamke gležnjarjev, kot so Guess, Replay, Gioseppo, Tommy Hilfiger in Steve Madden. Kolekcije prinašajo prijetno osvežitev v naše garderobe in hkrati tudi vse “it” trende, na katere moramo biti pozorni to hladno sezono.

Tisti, ki ste modne kombinacije s temi čevlji že osvojili, dobro veste, da so pravzaprav popolna zamenjava za superge, kadar želite, da je vaš stajling malo bolj umirjen in resen. Ženske jih lahko kombinirate s krili in oblekami, za bolj drzen videz z jeansom in usnjenimi jaknami, odlično pa se ujemajo z vsemi ostalimi modnimi zapovedmi oblačenja, ki veljajo to jesen. Moški lahko za casual, a vseeno prefinjen videz poskrbite z usnjenimi gležnjarji, temnimi kavbojkami in suknjičem. Superge gležnjarji, kot so na primer Converse, pa so idealni za v šolo in za takrat, ko morate po vsakodnevnih opravkih.

 So tudi super otroška obutev za dni, ko so jutra že hladna, a vseeno vreme dopušča še dovolj lahka oblačila, tako da našim najmlajšim kasneje, čez dan, ni prevroče. Za tiste malčke in šolske otroke, ki obožujejo čevlje z lučkami na podplatih, imamo dobro novico. Lahko si jih bodo izbrali tudi na gležnjarjih Skechers. Seveda pa v kolekcijah gležnjarjev za otroke ne manjka motivov Disneyvih junakov in junakov iz njihovih najljubših risank, prav brez težav pa se bodo tako deklice kot dečki, “izmišljevali” glede barv. Te bodo brez dvoma navdušile tudi starše. 

Vabljeni torej, da skupaj z nami raziščete trende gležnjarjev, ki vas zagotovo ne bodo pustili ravnodušnih. Služijo naj vam kot inspiracija za nepozabne, modne in zabavne jesenske stajlinge.

 

Gležnjarji z robustnim podplatom

Še iz prejšnje jesenske sezone se kar nadaljuje trend robustnih podplatov po vzoru ikoničnih gležnjarjev znamke Alexander McQueen. Če imate radi bolj umirjene modne kombinacije, potem so za vas naravnost popolna izbira monokromatski gležnjarji s platformo, v bež ali črni barvi, ki jih kombinirate na oblačila v enakih barvah. Tiste modne navdušenke, ki se rade poigravate s kombiniranjem različnih materialov in stilov, pa boste zagotovo navdušene nad robustnimi semiš gležnjarji. Ti se letos ponovno prebijajo v ospredje najbolj priljubljene obutve.

.                              

Elegantni bulerji

Bulerji in eleganca? Seveda, to je trend, ki ga modne vplivnice obvladajo že kar nekaj časa. Ne bojijo se jih kombinirati s krili iz tila, satenastimi oblekami in dolgimi pletenimi jopami. Izbirate lahko med enostavnimi in klasičnimi črnimi bulerji ali pa z gležnjarji s potiskom in zanimivimi detajli, kot je veriga na traku za zapenjanje.

                                                    

 

Gležnjarji s peto

Tudi ljubiteljice elegantne obutve se to jesen ne boste pritoževale, saj so gležnjarji s peto eden vodilnih trendov. Izbirate lahko med gležnjarji s tanko peto, ki so primerni za elegantnejše priložnosti ali stajlinge, ki zahtevajo sofitisticiranost, ali pa gležnjarji iz semiša s peto. Ti so naravnost šik kombinacija z jeansom in dolgim jesenskim plaščem. V tej različici te obutve najdete na primer tudi večno moderne chelsea gležnjarje. Za še večji učinek tokrat z narezanim gumijastim podplatom.

                                     

 

Okrašeni gležnjarji

Veliko modelov gležnjarjev, ki jih to jesen najdete na mass.si, je dodelanih s prefinjenimi dodatki, kot so bleščice, ketnice, paščki in zadrge. Seveda pa ne moremo mimo trenda po navdihu Prade. To so mini torbice ob gležnju. Še vedno pa so številka ena detajli s ketnicami po navdihu Guccija.

                                     

 

Chelsea gležnjarji

Lahko bi jim rekli “the” gležnjarji, saj so osnovni kos vsake jesenske garderobe za ženske in moške. Najverjetneje so to eni izmed čevljev, ki jih nosimo najdlje časa in nemalokrat slišimo zanje tudi izraz, da so “kralj” med obutvijo, prav tako pa imajo veliko vlogo v pop kulturi, saj so jih nosila vsa velika imena, ki so slovela kot narekovalci trendov. Prav nič drugače ni tudi v današnjih časih, sloviti chelsea gležnjarji vsako sezono doživijo le osvežitev. Letos jih bomo nosili še z debelejšimi podplati, modna znamka Buffalo pa je poskrbela za še eno presenečenje. Chelsea gležnjarje, kjer elastiko nadomesti koža na vašem gležnju, ali pa kakšen zanimiv vzorec na nogavicah. Vsekakor model, ki ga ne smete spregledati, sploh, če ste ljubiteljice klasične obutve z modernim pridihom.

 

Superge gležnjarji

Superge gležnjarji vsekakor v trendu obutve niso novost, a so v zadnjih dveh letih dobile “pospešek”. V sezonah, ko se je v ospredje prebijalo udobje, ko smo na prvo mesto postavili funkcionalnost in seveda tudi videz, je to postala obutev, ki je v hladnejših jesenskih dneh enostavno ne moremo spregledati.

                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prispevek nima komentarjev.