Gre za blagovno znamko čevljev, ki jo od sedaj najprej najdete tudi v prodajalnah Mass in je znana po vsem svetu. To obutev prepoznamo po specifičnem dizajnu, vrhunski kakovosti in izjemni udobnosti. Veseli nas, da lahko tudi na mass.si ponudimo unikatne modele obutev letošnje modne kolekcije.

Blagovna znamka Camper se je rodila leta 1975 na čudovitem španskem otoku Mallorca. Njen ustanovitelj, Lorenzo Fluxa, jo je ustvaril kot odgovor na vedno večje povpraševanje po kakšnem novem stilu čevljev. Kot dober poznavalec čevljarske industrije je s svojim razvojem, raznolikostjo in kontrastom, zadel v polno. Obutev Camper je hitro dobila veliko oboževalcev po vsem svetu in danes je to globalna znamka, ki jo prodajajo v več kot 40 državah.

 

Edinstven dizajn in moderni videz

Obutev Camper je prepoznavna po svojem edinstvenem dizajnu, ki je hkrati moderen in udoben. Vsak model obutve je narejen iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajnost in udobje. Med najbolj priljubljenimi materiali, ki jih uporabljajo, so usnje, semiš, tekstil in guma, kar čevljem daje še dodatno udobje in mehkobo. Poleg vsega tega pa so ti čevlji znani po svojih funkcionalnih lastnostih. Vsak model je namreč oblikovan tako, da vašemu stopalu zagotavlja maksimalno udobje in prileganje. Mnogi modeli so opremljeni tudi z različnimi tehnologijami, ki še dodatno pripomorejo k udobju in podpori stopala. Opremljeni so z ergonomskimi vložki, vgrajenim podpornim lokom in oblazinjenjem, ki zagotavljajo stopalu še dodatno podporo in omogočajo lahkoten korak.

Poleg tega Camper nenehno stremi k inovativnosti, kar je tudi njihova ključna lastnost, saj razvijajo nove tehnologije in materiale, ki izboljšujejo udobje in trajnost njihove obutve. Pri tem pa ne pozabijo na trajnostni vidik svojega poslovanja, saj si prizadevajo za zmanjšanje vpliva svojih izdelkov na okolje. Veliko pozornosti namenjajo uporabi trajnostnih in kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo čevljev in procesov proizvodnje, da bi čim bolj zmanjšali svoj vpliv na okolje. Trudijo se izdelovati obutev z minimalnimi šivi in pri tem poskrbijo, da se čevlji ne bodo tako hitro obrabili.

Čevlje Camper že četrta generacija oblikuje in izdeluje v Inci, ki velja za podeželsko srce Mallorce. V skladu s svojo zavezanostjo k inovativnosti in trajnosti Camper nenehno sodeluje tudi s priznanimi oblikovalci in umetniki, ki prispevajo k razvoju njihove obutve in drugih izdelkov. Vsako leto izpod njihovih rok pride približno 500 različnih modelov čevljev. Vsako sezono pa se še posebej potrudijo in osvežijo njihove najbolj priljubljene modele, hkrati pa poskrbijo, da vedno znova presenetijo tudi z novimi in originalnimi dizajni obutve. S Camper čevlji boste tako vedno obuti po zadnji modi.

                                   

Prefinjena mešanica superg in lepih čevljev

Lahko bi rekli, da za vsak življenjski korak obstaja Camper stil. Čeprav blagovna znamka v osnovi izhaja iz casual stila obutve in so simbol sproščenega načina oblačenja, pa so vseeno prefinjeni in so ravno prava mešanica vsega najboljšega, kar nam ponujajo superge in lepi čevlji. Oblikovalci čevljev Camper so nenehno na misiji, da zasnujejo obutev, ki briše meje med športno in elegantno obutvijo, zato so pogosta izbira za tiste, ki iščejo kombinacijo stila in funkcionalnosti. Zaradi svojih čistih linij, minimalističnega dizajna in nevtralnih barv, pa so čevlji primerni za moderen in eleganten videz. Pri Camperju so znani tudi po svojih edinstvenih oglaševalskih kampanjah, pri katerih so že sodelovali in še sodelujejo z najbolj znanimi umetniki in oblikovalci.

                                 

Modeli za vsak stil

Glede na to, da Camper ponuja široko paleto modelov obutve, ki se razlikujejo po dizajnu, materialih, namenu in funkciji, pa med njimi lahko najdemo nekaj najbolj priljubljenih modelov. Pelotas je ikonični model Camperja, ki je bil prvič predstavljen leta 1995. Narejen je iz usnja ali tekstila in ima prepoznaven videz s kroglicami na podplatu. Ti čevlji so udobni in zračni, zato so priljubljeni za vsakodnevno rabo. Če ste bolj drzni in radi eksperimentirate z različnimi modnimi kombinacijami, potem bo za vas najbolj primeren Twins. To je model obutve, ki ima dva različna čevlja v paru. To pomeni, da ima vsak čevelj drugačen dizajn, a sta vseeno oba dela para povezana med seboj. Izdelani so iz različnih materialov. Peu so zelo priljubljeni čevlji za prosti čas, ki so izdelani iz usnja in imajo prepoznavno obliko z elastičnim trakom, ki objema nogo. Čevlji so zelo udobni in so lahko odličen izbor za pohodništvo, potovanja, nakupovanje ali sprehod. Brutus so visoki škornji, ki so narejeni iz usnja in imajo robusten videz. Škornji so običajno podloženi z mehkim materialom, kar zagotavlja toploto in udobje, zato so priljubljeni za prehodno obdobje ali za hladne zimske dni. Bettle so moderni in udobni čevlji, ki so izdelani iz različnih materialov, vključno z usnjem in semišem. Imajo prepoznaven videz z zavihanim robom in asimetričnim elastičnim trakom. Ti čevlji so lahko odličen izbor za vsakdanje priložnosti. Nosite jih lahko tako za poslovne, kot zasebne priložnosti, saj jih lahko kombinirate s številnimi oblačili.

To je samo nekaj primerov različnih modelov Camper obutve, saj imajo v svoji ponudbi še številne druge modele, ki se razlikujejo po dizajnu, namenu in funkciji. V ponudbi čevljev v večini prevladujejo nevtralne, zemeljske barve, našli pa jih boste lahko tudi v črni, modri, rdeči in rumeni barvi. V vsakem primeru pa je skupna lastnost vseh Camperjevih modelov obutve njihova kakovost in udobje, ki se odraža v vsakem paru čevljev. In prav zaradi tega je Camper postal eden najbolj priljubljenih in prepoznavnih proizvajalcev obutve po vsem svetu. Njihova obutev je primeren izbor za vsakogar, ki želi kakovostno, udobno in edinstveno obutev, ki bo trajala več let.

                       

 

 

 

Prispevek nima komentarjev.