Oprijete kavbojke, trenčkot in − bulerji. Obutev, ki že dolgo ni več rezervirana samo za najstnike in alternativce. So modna obutev, ki je naravnost idealna za hladnejše dni in za zelo raznovrstne ‘stajlinge’. Bulerji ‘stajling’ naredijo ‘kul’.

V trgovinah in spletni trgovini Mass so znova na voljo legendarne martenske oziroma gležnjarji znamke Dr. Martens − od rumenih, belih do črnih in lakastih, toda to sezono tudi veliko drugih blagovnih znamk ponuja res zanimive modele.

Poleg že omejenih belih, črnih in rumenih martensk so to bulerji s potiskom krokodiljega vzorca na predelu pete, rdeči lakasti bulerji, ki kar kličejo pa kakšnem vpadljivem ‘stajlingu’, bulerji z rdečimi vezalkami in z vezalkami, ki se zavežejo v elegantno pentljo, bulerji na zadrgo

Pravzaprav lahko rečemo, da je za vsako modno navdušenko na voljo par bulerjev. Tiste, ki ste bolj zmrzljive sorte, boste gotovo navdušene tudi nad tem, da letošnjo jesen bulerji niso samo gležnjarji, ampak tudi škornji.

Seveda pa ne smemo pozabiti na čevlje s platformo, trend, ki letos prevladuje prav pri vseh modelih čevljev, in niti bulerji niso izjema.

Prispevek nima komentarjev.