Gležnjarji so tista obutev, ki pride na vrsto, takoj ko se poletje konča in začnejo hladnejša jutra in vedno hladnejši dnevi. Vremenu moramo, hočemo - nočemo prilagoditi tudi svojo garderobo. V teh dneh potrebujemo tudi vsestransko obutev, ki je hkrati tudi hvaležen modni kos za stiliranje z jesensko garderobo. Temu namenu zagotovo ustrezajo gležnjarji. V dneh, ko vreme pokaže zobe, nas v teh čevljih ne bo zeblo, hkrati so pa tudi popolna pika na i našim modnim kombinacijam. V zadnjih sezonah so pravzaprav postali nepogrešljiv modni kos, ki si je utrl pot prav v vsako garderobno omaro. In to še posebej velja za gležnjarje v nevtralnih barvah, kot so bež, bela, smetanova ali “off white”. V teh priljubljenih barvah lahko izbirate med zares pestro ponudbo modelov, kot so na primer robustni gležnjarji, gležnjarji s peto in leto zares nepogrešljivimi elegantnimi gležnjarji.

Že lansko hladno sezono so bili ena izmed najbolj iskanih obutev v trgovinah Mass in naši spletni trgovini, letos pa so ti čevlji nedvomno ključni kos jesenske ženske garderobe. So priljubljeni za t. i. “street style” stajlinge in so odlični kot obutev za vsak dan, za v službo in šolo. Če jih še nimate, je čas, da skupaj z nami pobrskate po kolekcijah gležnjev v nevtralnih barvah. Prepričali se boste, da smo poskrbeli za čisto vsak modni okus. Najlepše gležnjarje te sezone v bež, beli in barvi smetane v trgovinah Mass najdete v kolekcijah priznanih blagovnih znamk, kot so Guess, Tommy Hilfiger, Steve Madden, Tamaris, s.Oliver, UPcollection in Bugatti.

 

Tudi pri gležnjarjih je to jesen “in” eleganca

Must-have trend, ki ga seveda najdemo tudi v kolekcijah obutve za jesen in zimo, je letošnjo jesen eleganca. Gležnjarji v nevtralnih barvah in okrašeni z zanimivimi dodatki, kot so topla mucka, bleščeče se ketnice in potiski logotipov, so tista obutev, ki bo polepšala outfite za jesenske dni. So zelo šik in prepričani smo, da vam bodo v pomoč in v navdih pri sestavljanju elegantnih stajlingov za hladne dni. Še posebej pozorni bodite na gležnjarje s piramidno petko, saj ta obutev velja za zmagovalko med elegantnimi čevlji te sezone. Zelo lepo se ujemajo z usnjem, dolgimi oblekami in nežnimi materiali, kot je na primer čipka.

                                    

Veliki hit je kvadratna peta

Obožujete modne kombinacije, ki so nekaj posebnega in vam gre to poleti dobro od rok, v hladnih dneh pa nikakor ne najdete tiste “it” kombinacije, ki bi najprej navdušila vas, potem pa še ostale? Naj vam namignemo, da so to jesen gležnjarji s kvadratno peto tista pika na i, ki jo iščete. So popolna obutev za takrat, kadar želite, da je vaš outfit posebnega. Ni pomembno, ali prisegate na enostaven stil oblačenja, ali pa radi poskrbite, da vaše čevlje opazijo. Gležnjarji v nevtralnih barvah so enostavna rešitev ne glede na to, kakšen videz želite doseči. Izbirate pa lahko med gležnjarji s tankim, ali pa debelim podplatom s kvadratno peto.

                                   

 

Robustni gležnjarji za vsak dan

Trend obutve, ki vlada že drugo sezono zapored, je letošnjo sezono postal le še bolj močan. Gležnjarji z robustnimi, vpadljivimi podplati in gležnjarji v stilu bulerjev so zaživeli tudi v nevtralnih barvah, kot sta na primer bež in svetlo rjava. Za ta model obutve bi skorajda lahko veljalo, da je nujen del garderobe za jesenske dni. Z njimi lahko ustvarjamo različne outfite, od zelo casual, do prefinjenih. Za dodaten učinek lahko izberete tudi model z narezanim gumijastim podplatom, ali pa takšne z vpadljivimi dodatki in vzorci, kot so potiski logotipov blagovne znamke. Robustne gležnjarje v bež barvi najdete tudi pri modelih v slogu chelsea. Če imate radi odštekano obutev, potem vam bodo v oči zagotovo padli gležnjarji, ki spominjajo na chelsea gležnjarje, a je namesto elastike luknja. Če jih kombinirate še z zanimivimi hlačnimi nogavicami, boste dosegli svoj namen. Robustne gležnjarje lahko kombiniramo praktično z vsemi oblačili. Nosimo jih lahko na pletene kratke ali dolge obleke, na krila, za bolj damski videz, odlični so v modnih kombinacijah z jeansom, usnjem, dolgimi plašči in kratkimi jaknami oziroma bomberji.

                                  

 

Gležnjarji s platformo

Na prvi pogled so gležnjarji s platformo videti odštekani in zagotovo se boste vprašali, “Kako naj pa to nosim?” Odgovor na to so že našle modne vplivnice, ki jih to jesen nosijo - na vse. Najraje jih sicer obujejo na kratka krila, a super se ujemajo tudi z dolgimi oblekami in oprijetimi hlačami, dolgimi pletenimi jopami in volnenimi plašči. Gležnjarji s platformo letos doživljajo modni preporod, in ko se boste enkrat navadili na to, da so nadvse udobna in uporabna obutev, bo zagotovo našla svoje mesto v vaših jesenskih stajlingih. Bež gležnjarje z debelim podplatom na primer najdete pri znamki Steve Madden. So ravno prav vpadljivi, a hkrati zaradi barve delujejo sofisticirano.

                                   

 

Prispevek nima komentarjev.