Jesen je čas, ko se zeleno listje prelevi v čudovite odtenke toplih barv, ko nas ob jutrih na mestnih ulicah pozdravijo meglice in čas, ko seveda začnemo razmišljati o jesenskih stajlingih, iščemo toplejša oblačila in udobnejšo obutev. In med vso to obutvijo obstaja ena klasika, ki nikoli ne gre iz mode. To so bele superge. To je trend obutve, ki je že dolgo med vodilnimi in zanje velja, da so vedno v modi. Nosijo jih ženske, moški, mladi, stari - skoraj vsak ima vsaj en par v svoji garderobi. So simbol preprostega, a prefinjenega stila in ne glede na to, ali jih kombiniramo z jeans hlačami, oblekami ali športnimi oblačili, bele superge našemu outfitu vedno dodajo nekaj elegance. Bela barva se odlično ujema z vsemi drugimi barvami, zato jih lahko nosimo k večini jesenske garderobe. Nenazadnje pa je to izjemno udobna obutev, ki jo lahko nosimo vsak dan. 

 

Bele superge s platformo

Bele superge s platformo so v zadnjem času postale pravi modni hit, in to s pravim razlogom, saj izstopajo zaradi svoje edinstvene kombinacije elegance in drznosti. Trend debelih podplatov najdemo pri številnih stilih obutve, vendar bele superge nekako izstopajo. Torej, zakaj so bele superge s platformo nekaj posebnega? Poleg tega, da nam dodajo nekaj centimetrov višine, je njihov eleganten dizajn hkrati sproščen in trendovski. Letos je večina modelov precej minimalističnih; brez pretiranih detajlov, kjer prevladuje predvsem logotip znamke. Med vodilnimi blagovnimi znamkami, ki jih najdete v trgovinah Mass in so letos poskrbele za kolekcije belih superg s platformo, so Replay, Tommy Hilfiger, Calvin Klein in Puma. Njihovi prečiščeni dizajni, osredotočeni predvsem na značilne logotipe, naredijo te superge zelo posebne. So kot platno, ki čaka, da ga obarvamo z osebnim slogom, obenem pa ohranjajo značaj in identiteto znamke. Če želite torej osvežiti svojo garderobo za jesen in zimo, so bele superge s platformo odličen način, s katerim boste v koraku z modnimi trendi.

                                                          

 

Klasične bele superge zanjo in zanj

Moda belih superg ni nekaj novega, saj so na modni sceni že dolgo in njihova priljubljenost izhaja iz sredine 20. stoletja, ko so jih sprva nosili teniški igralci. Sčasoma pa so postale simbol mladosti, uporništva in športnega duha. Iz sezone v sezono so prestopale športne meje in tako postale obvezen kos v garderobi vsakega modnega navdušenca, ne glede na spol. Tako ženske kot moški jih obožujejo zaradi njihove vsestranskosti in brezčasnosti. Medtem ko jih ženske kombinirajo s skoraj vsem, od oblek, dolgih kril in jeansa, moški bele superge s skate podplatom radi kombinirajo s sproščenimi hlačami in tako ustvarijo urban in sproščen videz. Edinstvena oblika skate podplata, ki bo to jesen še posebej moden, je detajl, ki se odlično ujema z različnimi stili oblačenja. Še posebej prefinjene so klasične bele superge s poudarki zlate ali srebrne, v slogu znamke Alexander Mcqueen, ki slovi po tem stilu obutve.

                                                             

 

Bele gležnjar superge

Bele gležnjar superge bodo zagotovo jesenski trend, ki bo osvajal ulice in so postale must-have za vse modne navdušence. Njihova edinstvena kombinacija udobja in stila daje kombiniranju oblačil s supergami popolnoma nov pomen. Toda zakaj so bele gležnjar superge tako posebne? So tople, saj naše gležnje ščitijo pred mrazom, vsakemu outfitu pa hkrati dodajo tudi kanček edinstvenosti in drznosti. Njihova priljubljenost izhaja iz dejstva, da se odlično podajo k različnim stajlingom - od kavbojk do dolgih oblek. Prav tako nudijo odlično oporo našim stopalom, hkrati pa ohranjajo ikonično silhueto.

                                                           

 

Kako bomo to jesen bele superge kombinirali z garderobo?

Letošnji trendi pri kombinacijah z belimi supergami so zelo zanimivi. Oversized puloverji in dolge obleke z belimi supergami ustvarijo sproščen, a šik videz, popolna kombinacija za prehodno sezono pa so maksi krila in bele superge, svoje bele gležnjar superge obujte z ozkimi jeans hlačami, dolgim pletenim puloverjem in širokim pasom. Ta kombinacija bo poudarila obutev, vaš videz pa bo popolno ravnovesje med udobjem in trendovskostjo. Za moške pa je kombinacija svetlih jeans hlač, belih T-shirt majic in belih superg vedno zmagovalna. Bele superge s skate podplatom lahko kombinirate s klasičnimi chino hlačami in preprosto belo majico, za zaključek dodajte še jeans jakno ali lahkoten pulover. Tako boste zagotovo poskrbeli za brezčasen videz, ki je vedno v trendu. Ne glede na vreme ali letni čas, bele superge so vedno v modi. Uživajte v jeseni in seveda v svojih belih supergah!

                                                     

 

 

 

 

 

 

 

Prispevek nima komentarjev.