Njihova vrnitev v spomladanske modne trende ni presenetljiva, saj so balerinke znane po svoji vsestranskosti, udobju in brezčasni eleganci. Na mass.si že lahko najdemo najnovejše kolekcije čudovitih balerink, ki bodo zagotovo osvežile in popestrile vsako pomladno garderobo. Letos se kar lahko pripravimo na pravo eksplozijo balerink, saj jih bomo srečevali na vsakem koraku. Ti ženski čevlji so namreč več kot le obutev - so ikoničen modni kos, ki našemu outfitu doda pridih elegance, hkrati pa omogoča udobje za vsakodnevno nošenje. Njihova priljubljenost sega daleč nazaj, v 50. in 60. leta prejšnjega stoletja, ko je v modi v ospredje začelo prihajati udobje. Balerinke so se takrat pojavile kot šik in udobna alternativa visokim petam, od takrat dalje pa so postale nepogrešljiv kos v garderobah mnogih žensk po vsem svetu. Primerne so za različne priložnosti in pravzaprav jih lahko vključimo v vsako modno kombinacijo, lahko jih nosimo tako z elegantnimi kot s casual outfiti.

V trgovinah Mass so kolekcije ženske obutve polne čudovitih balerink, ki sledijo vsem letošnjim vročim pomladnim modnim trendom. Od klasičnih modelov z okroglo konico do tistih s špičasto konico, pa tudi tistih z dodanimi trakovi okoli gležnjev - izbira je resnično pestra. Tako si lahko brez skrbi izberemo svoj par balerink, ki se najbolje ujema z našim osebnim stilom in modnim okusom. Lahko jih nosimo s krili, oblekami in jeansom, odlično se obnesejo tako kot obutev za v službo, kot čevlji za prosti čas. Njihova vsestranskost je resnično neprekosljiva, zato so postale nepogrešljiv kos v garderobni omari vsake ženske. Poleg udobja in vsestranskosti pa seveda ne smemo pozabiti tudi na raznolikost modelov, ki jih najdemo v kolekcijah balerink na mass.si. Od klasičnih, enobarvnih modelov, do čevljev z vzorci in različnimi prefinjenimi detajli. Zato vas vabimo, da raziščete kolekcije balerink na naši spletni strani. Prepričani smo, da boste našli svoj par, ki bo naravnost popoln za vašo pomladno garderobo.

 

Klasične balerinke z modernim pridihom

Klasični modeli balerink s špičasto ali okroglo konico ostajajo nepogrešljivi del pomladne garderobe, saj združujejo prefinjenost klasičnega stila s sodobnim pridihom. Balerinke s špičasto konico so še posebej priljubljene zaradi svojega elegantnega videza, ki doda dotik glamurja in sofisticiranosti vsakemu stajlingu. Njihova prefinjena ostrina in eleganca naredita te balerinke popolno izbiro za bolj formalne in poslovne priložnosti, pri katerih so zaželeni bolj “resni” outifiti. Špičaste balerinke Tamaris, UPcollection, Caprice in Tommy Hilfiger, so ene najbolj očarljivih predstavnic takšnega modela te obutve. Po drugi strani pa klasični modeli balerink s okroglo konico ostajajo ključni kos garderobe zaradi svoje vsestranskosti in udobja. So idealna izbira za ustvarjanje sproščenih, a še vedno urejenih videzov po zadnjih modnih zapovedih. Njihova preprostosta oblika in dizajn nam omogočata enostavno kombiniranje z različnimi kosi oblačil, od kavbojk do kril, z njimi pa vsakemu outfitu na enostaven način dodamo subtilni šarm.

                                       

 

 

Za vse okuse in priložnosti

Pestrost kolekcij, ki zadovoljijo vse, še tako zahtevne modne okuse, je ena izmed najbolj privlačnih lastnosti balerink, ki jih lahko najdemo na mass.si. Te čevlje najdemo v številnih materialih in vzorcih. Letos so tako na primer zelo moderne črne ali bež lakaste balerinke, ki so odlična izbira za formalne dogodke. Lahko jih kombiniramo z večernimi oblačili, so udobna in lepa izbira za dogodke, kot so poroka in maturantski ples, seveda pa z njimi, v bolj elegantna, nadgradimo tudi oblačila za vsak dan. Klasični modeli balerink iz gladkega usnja so idealni za vsak dan, saj ponujajo kombinacijo udobja in prefinjenosti.

Balerinke iz semiša dodajo nekoliko bolj sproščen videz, medtem ko pletene balerinke v pomladno garedrobo prinašajo svežino in igrivost. Nedvomno pa so tudi detajli na balerinkah tisti, ki naredijo razliko in dodajo poseben čar vsakemu paru. Balerinke s temno obarvano špico, v slgou legendarne modne znamke Chanel, navdušijo s subtilno prefinjenostjo in lahko jih obujemo tudi za bolj “resne” priložnosti. Najdemo jih v kolekcijah blagovnih znamk Caprice in Creator. Tigrasti vzorci, kovinski detajli, detajli kamenčkov in trakov, pa dodajo pridih drznosti in igrivosti ter popestrijo vsakodnevni videz. Izbiro detajlov lahko prilagodimo svojemu osebnemu slogu in trenutnemu razpoloženju, saj so možnosti skorajda neomejene. Kolekcije balerink Vagabnod, Camper, Gioseppo in Nine West so polne modelov za vse okuse in priložnosti.

                                     

 

Vrnitev Mary Jane stila

Vrnitev Mary Jane stila obutve predstavlja enega najbolj vznemirljivih modnih trendov te sezone, ki ga najdemo tudi pri balerinkah. Ta slog odlikuje prepoznaven trak, ki se zapenja preko narta, v kombinaciji z udobjem baleirnk, pa to ustvarja popolno kombinacijo klasičnega in modernega videza. Letos je Mary Jane slog čevljev doživel svoj preporod in postal eden izmed glavnih trendov v obutveni modi, ki ne bi smel manjkati v naši garderobi. V trgovinah Mass pri različnih blagovnih znamkah čevljev najdemo različne interpretacije tega klasičnega stila, vse od minimalističnih in prefinjenih modelov, do bolj drznih in izstopajočih. Mary Jane stil balerink je popoln navdih za ustvarjanje edinstvenih modnih kombinacij in v naše pomladne gadrerobe prinaša zares prijetno osvežitev.

                                       

Prispevek nima komentarjev.