Od ikoničnih Mary Jane balerink do udobnih Birkenstock natikačev in polsandalov z ravnimi podplati, letošnji trendi kar vabijo, da preoblikujete svoj stil in mu dodate pridih nostalgije in svežine. Lahko rečemo, da so letošnji trendi zares razburljivi in navdušeno boste obutev za to sezono kombinirali z oblačili za vsako priložnost. V kolekcijah ženske obutve za to poletje boste našli vse vroče trende, ki ponujajo nekaj za vsakogar, tako za tiste, ki prisegate na minimalizem, kot za tiste, ki raje eksperimentirate z drznimi stili. Poleg klasičnih oblik obutve, ki so znova oživele, kot so Mary Jane balerinke in Birkenstock natikači, so se pojavili tudi novi trendi, kot so čevlji v zapeljivih metalik odtenkih, ki vsaki modni kombinaciji dodajo pridih glamurja. Tu je pet ključnih trendov za ženske, ki bodo zagotovo vzbudili pozornost in obogatili vašo poletno kolekcijo čevljev in modnih dodatkov.

 

Natikači v slogu Birkenstock

Ta klasični trend se nadaljuje z novimi različicami, ki združujejo tradicionalno udobje z modernimi detajli. So nepogrešljiv modni kos, katerega priljubljenost se samo povečuje. Medtem ko Birkenstock ostaja vodilna blagovna znamka v tem segmentu, se tudi druge znamke, kot so Scholl, Skechers, Gextop, UPcollection in Mustang, lahko pohvalijo z zanimivimi kolekcijami natikačev v tem brezčasnem stilu z modernim pridihom. Pri Birkenstock natikačih je kljub temu, da so modna uspešnica, še vedno veliko poudarka na podpori loka stopala, kar zagotavlja maksimalno udobje tudi pri dolgotrajnem nošenju. Prav tako je na področju zdravja stopal priznana tudi znamka Scholl, in v njih vam bo udobno ves dan. S sproščenim stilom in inovativno tehnologijo se lahko pohvalijo tudi natikači Skechers, prav tako vas bodo navdušili natikači Gextop in Mustang. Nekaj posebnega pa so natikači UPcollection, saj jih najdete v zagotovo najbolj pisani barvni paleti in s šnolami, okrašenimi s kamenčki.

                                     

 

Trakovi, netki, kamenčki in pentlje na obutvi

Med najbolj priljubljenimi modeli letošnjega poletja so zagotovo sandali in polsandali s pentljami, trakovi in kamenčki. Sandali, ki so okrašeni s kristalčki in lesketajočimi se detajli, so kot nalašč za elegantnejše stajlinge in posebne priložnosti. Sandali s peto in netki so odličen izbor za tiste, ki želite svojemu outfitu dodati drznost in moderen, rahlo uporniški videz. Tudi to poletje boste lahko elegantno sproščen in boemski videz ustvarili s polsandali v videzu rafije in videzu pletenja. Uporaben in prefinjen estetski element pa je zagotovo pašček okoli gležnja, zato ni presenetljivo, da je eden od vročih trendov tega poletja, pa naj gre za balerinke, polsandale ali sandale. Če iščete bolj elegantne izvedbe natikačev, pobrskajte po kolekcijah čevljev, okrašenih s kamenčki. Zelo sofisticirani so tudi natikači s tankim podplatom in minimalističnim dizajnom zgornjega dela čevlja. Natikači, okrašeni s kamenčki, dodajo eleganco in so popolni za večerne priložnosti. Še vedno pa so v trendu tudi casual natikači; letos je v ospredju trend obutve z zgornjim delom, ki spominja na “napihnjeno” pleteno kito.

                                   

 

Flat” polsandali

Polsandali s tankim podplatom so idealna izbira za tiste, ki iščete kombinacijo stila in udobja. Na voljo so v različnih izvedbah – od preprostih čevljev do tistih, ki so okrašeni z različnimi detajli. Ti modeli združujejo funkcionalnost z estetiko in ponujajo udobje ravnega podplata ter hkrati dodajo pridih elegance. Preprosti flat polsandali so odlični za to, da jih obujemo za vsakodnevne opravke, za v službo ali pa za sproščene poletne sprehode. Modeli sandalov brez pete z okrasnimi detajli outfitom dodajo še kanček šarma in so primerni tudi za bolj posebne priložnosti.

                                 

 

 

Petke v metalik odtenkih

Čevlji v metalik odtenkih so prav tako letošnji hit, saj dodajo drzen in glamurozen pridih vsakemu videzu. Polsandali in salonarji v srebrni, zlati ali "rose gold" so popolni za večerne modne kombinacije, a prav tako si jih v stajlingih lahko privoščite tudi čez dan in tako popestrite bolj enostavne poletne kose oblačil. So popolni za priložnosti, kjer želite izstopati, lahko jih izberete tudi za svečane dogodke, kot je na primer poroka. Zakaj ne bi bili to poletje drzni in si obuli obutev s peto v metalik odtenkih? Za še večji učinek pobrskajte po kolekcijah obutve Tamaris, Guess in UPcollection, saj boste našli tudi modele sandalov, ki so še dodatno okrašeni.

                     

 

Šoping torba

V ponudbi trgovin Mass najdete tudi najbolj vroče trende torbic, in letos so med njimi zagotovo tako imenovane šoping torbe, ki so praktične in stilsko dovršene. Ponujajo dovolj prostora za vse vaše potrebščine, hkrati pa dopolnjujejo vaš poletni stil. Izbirate lahko med različnimi materiali, od klasičnega platna do usnja, ki lepo popestrijo vaš poletni videz. Šoping torbe so popoln modni dodatek, ki združuje funkcionalnost in estetiko, zaradi česar so nepogrešljiv kos v poletni garderobi. Elegantne Steve Madden, Valentino, Liu Jo in Gioseppo torbice so izvrstna kombinacija k natikačem in polsandalom z ravnim podplatom, če pa izberete petke v enaki barvi kot torbica ali ročaji torbice, pa boste s takšnim šik stajlingom zadeli v polno.

           

 

Prispevek nima komentarjev.