Mass Supernova Qlandia Nova Gorica

Cesta 25. junija 1a, 5000 Nova Gorica

Telefonska številka:

+386 1 586 44 20

E-poštni naslov:

info@mass.si

Delovni čas:

PON - PET: 9:00-21:00 SOB: 8:00-21:00 NED in prazniki: zaprto
Mass Supernova Qlandia Nova Gorica

Trgovina s čevlji MASS v nakupovalnem centru Qlandia Nova Gorica

V nakupovalnem centru Qlandia Nova Gorica smo trgovino s čevlji Mass odprli leta 2008, že naslednje leto pa smo se znotraj stavbe preselili v večji prostor. Naša prodajalna se nahaja v pritličju centra.

Dostop do nakupovalnega centra je možen tudi z vozički, pred objektom pa se nahaja prostoren parkirni prostor. Pod objektom se nahaja še garažna hiša, od koder se do prodajalne povzpnete po tekočem traku.

V trgovini Mass Qlandia Nova Gorica so vam na voljo različni modeli ženske in moške obutve priznanih blagovnih znamk. Mednje spadajo Guess, Liu Jo, Replay, Tommy Hilfiger, Helly Hansen, S. Oliver, Tamaris, Ara, Nike, Adidas, Puma, Fila, New Balance, Cat, Skechers, Bugatti, Havaianas, Ipanema ter še mnogo drugih.

V ponudbi je tudi pisan nabor otroških copat, čevljev, gležnjarjev in škornjev blagovnih znamk Ciciban, Superfit, Levi`s, Reebok, Converse, Merrell in številnih ostalih.

V naši prodajalni Qlandia Nova Gorica najdete tudi pestro izbiro torbic, denarnic, nahrbtnikov, dežnikov in hišnih copat. V ponudbi imamo tudi različne produkte za nego obutve.