DOMOV /

Pet pravil za pomerjanje čevljev

Pet pravil za pomerjanje čevljev

  1. Prosite za pravo velikost, ki pri vsakih čevljih ni nujno enaka, saj se velikosti včasih precej razlikujejo pri različnih proizvajalcih in tudi modelih. Če ste pri neki znamki obutve našli pravo velikost zase, jo boste lahko nosili tudi v prihodnosti.
  2. Upoštevajte, da se stopala tudi utrudijo. Če pomerite čevlje zjutraj in potem še enkrat zvečer, boste ugotovili, da ni enako. To je popolnoma normalno, saj noge čez dan zatekajo. Zato izberite obutev, v kateri vam bo udobno ves dan.
  3. Vedno pomerite oba čevlja! Vsi imamo eno nogo večjo kot drugo, zato pomerite oba, da pozneje ne bi imeli težav.
  4. Preverite, ali vam čevlji res ustrezajo po velikosti. Pomembno je, da vam ne »lezejo« z nog, saj se lahko zgodi, da boste sredi ceste ostali brez njih.
  5. Naredite nekaj korakov. Čevlji so velikokrat videti lepi na nogah, kar se lahko spremeni, kadar vstanete. Pri hoji boste ugotovili, ali se čevlji pravilno prilegajo vašim nogam.

  MASS Tips & Tricks

  Preberi nasvete

  Nega obutve

  Preberi nasvete

  Nega stopal

  Preberi nasvete

  Tehnologija čevljev

  Preberi nasvete

  Pretvornik velikosti številk čevljev

  Preberi nasvete

  Nastavitve uporabe piškotkov

  Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

  Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

  Dovoljenja uporabljenih piškotkov


  Google Analytics
  Statistika obiska strani