Akcija: do -50 % na izbrane modele!

Akcija: do -50 % na izbrane modele!

DOMOV /

Nagradna igra

PRAVILA IN POGOJI PROMOCIJE »MASS Maximus«


Nagradna igra ni v nobeni povezavi s Facebookom in ni v nobenem primeru sponzorirana, podprta ali organizirana s strani družabnega omrežja Facebook. Prejemnik podatkov, ki jih daje na razpolago udeleženec, ni Facebook, ampak družba Mass d.o.o., kot lastnik Mass Facebook strani. Za vsebino nagradne igre je izključno odgovoren organizator - in ne Facebook. Facebook ne prevzame nobene odgovornosti v povezavi z nagradno igro.

 

Kako in kje poteka nagradna igra?
Nagradna igra bo potekala na Facebook strani www.facebook.com/MassObutev od objave 28.02.2018 do 4.3.2018 do 23:59. Ob zaključku nagradne igre bomo izžrebali 3 nagrajence, ki bodo prejeli popust v vrednosti 40 eur, ki bo vnočljiv samo v MASS Maximusu do zaprtja 10.3.2018.

 

Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?
V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki všečka objavo na MASS Slovenija Facebook strani. S tem potrjujejo, da so seznanjeni s pravili in pogoji nagradne igre. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri podjetju Mass d.o.o. in njihovi družinski člani.

 

Kdo prireja nagradno igro in podeljuje nagrade?
Organizator nagradne igre je podjetje Mass d.o.o., Virska cesta 1, 1230 Domžale, ki nagrado tudi podeljuje. O prevzemu nagrade bodo nagrajenci obveščeni preko Facebooka. Nagrade niso zamenljive za denar in niso prenosljive.

 

Kako in kje poteka žrebanje nagrad?
Žrebanje bo potekalo po končani nagradni igri na sedežu podjetja Mass d.o.o.. Potek žrebanja bo vodila in nadzorovala komisija, ki jo sestavljajo zaposleni v podjetju Mass d.o.o. Po končanem žrebanju bo komisija sestavila zapisnik žrebanja. Rezultati žrebanja bodo dokončni.

 

Kdaj in kje bodo objavljeni nagrajenci?
Nagrajenci bodo objavljeni 5.3.2018 na Facebook profilu podjetja Mass d.o.o. Nagrajenci bodo objavljeni s svojimi profilnimi imeni. Nagrada se prevzema v Mass Maximus.

 

Kdaj nagrada ni podeljena?
Ob prevzemu mora nagrajenec ali nagrajenka predložiti osebni dokument. Če se izkaže, da je sodelujoči vnesel lažne osebne podatke, nagrada ni podeljena. Če se nagrajenec v roku 48 ur od objave nagrajencev na Massovi Facebook strani ne oglasi preko sporočila na Facebooku ali ne pokliče nazaj, se nagrada smatra kot nepodeljena. Enako velja če ne pošlje vse potrebne podatke v roku 48ur od prvega stika z Massom. Nagrade ni mogoče zamenjati za drugo nagrado ali gotovino.

 

Kdo plača davke?
Vse stroške krije podeljevalec nagrade Mass d.o.o. 

 

Zasebnost in varstvo podatkov
S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec nagradne igre dovoli organizatorju zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov. Organizator nagradne igre si pridružuje pravico do uporabe podatkov pridobljenih z nagradno igro v marketinške namene. Organizator nagradne igre se zavezuje, da bo s podatki udeležencev ravnal skrbno in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Sodelujoči v nagradni igri lahko kadarkoli zahtevajo vpogled, prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma prenehanje obdelave njihovih osebnih podatkov za promocijske namene, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Nagradna igra ni na noben način sponzorirana ali povezana s Facebookom. Sodelujoči v nagradni igri razumejo, da je organizator nagradne igre lastnik Facebook MASS profila. Facebook se uporablja, kot platforma za komuniciranje nagradne igre.

 

Na Viru, 28.2.2018

Mass d.o.o.Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani