Obutev za dež

Kupujte po
Nakupovalne možnosti
Cena
 1. Prikaži več...
Barva
Velikost
Filtri
15 24 30
Nastavi smer naraščanja
 1. Dodaj na seznam želja
  Josh Škornji
  Tako nizko, kot 25,99 €
 2. Dodaj na seznam želja
  Josh Škornji
  Tako nizko, kot 25,99 €
15 24 30
Nastavi smer naraščanja

ŽENSKI DEŽNI ŠKORNJI

Kakšna sreča je pravzaprav, da so v zadnjih sezonah tudi klasični gumijasti škornji za dež doživeli modni preporod. Pravzaprav so ženskam na voljo cele kolekcije različnih modelov, barv in potiskov. Ženski dežni škornji niso več namenjeni samo za ležerne popoldanske sprehode z družino ali za hiter skok v trgovino sredi najhujšega naliva. Prav tako niso več samo v zeleni ali črni barvi in primerni samo za na vrt in v blato. Ženski dežni škornji so postali pravzaprav kar enakovreden modni dodatek, k čemur so zagotovo pripomogle priljubljene hunterce. Gumijaste škornje za dež lahko tako mirno v bolj vlažnem vremenu kombiniramo z ozkimi kavbojkami, črnbimi ali belimi hlačami, ki jih zatlačimo v škornje. Prav nič nenavadno ni, če ženske gumijaste škornje kobiniramo z daljšim krilom in parko, stajling dodelamo s cross body torbico v športni verziji, za piko na i pa v rokah držimo dežnik v ujemajočem se stilu. Ženski dežni škornji Josh so na prime tudi izjemno praktični, saj jih na zgornjem delu lahko tesno zavežemo in tako preprečimo dežju, da bi nam zmočil notranjo stran škornja.
Za hladnejše dni pa so primerni škornji, ki so poleg tega, da so primerni za v dež, tudi podloženi in imajo narezan gumijast podplat. V njih nam ne bo drselo in sproščeno bomo lahko odšli po opravkih, saj nas v njih ne bo zeblo, naše noge pa bodo ostale suhe.

ŽENSKI VODOODBOJNI ČEVLJI

Ženske smo običajno precej občutljive na to, da smo v vsakem trenutku in ob vsaki priložnosti stilsko usklajene. Tega se dobro zavedajo tudi prozivajalci športne obutve, med katero sodijo tudi vodoodbojni čevlji. Polega tega, da so ti čevlji uporabni, boste v njih v mokrem vremenu in na izletih v hribe videti kul in šik, saj so modeli, ki jih ponujamo v trgovinah Mass hkrati uporabni in tudi lepi na pogled.

Adidas

Vodoodbojna obutev te priljubljene znamke športnih in modnih copat, je povsem v stilu treh črt. Sicer je že na prvi pogled jasno, tudi zaradi bolj robustnega videza, da so ti čevlji namenjeni posebnim vremenskim razmeram, kljub temu pa so se pri Adidasu zelo potrudili in izdelali čevelj, ki je uporaben, udoben in nudi dobro oporo, hkrati pa je tudi lep na pogled. Narezan gumijast podplat varuje pred drsenjem in nudi dober oprijem.

Vodoodbojni gležnarji in škornji

Dež in plundra sta sta precej neprijetna vremenska pojava, vendar pa imamo v Massu na srečo v ponudbi tudi gležnarje in škornje, v katerih bodo vaša stopala ostala suha v mokrem vremenu.

Prikaži več