DOMOV /

Splošna določila poslovanja z darilnimi boni Mass

Splošna določila poslovanja z darilnimi boni Mass

1. člen

Splošna določila poslovanja so pravna osnova za poslovanje z darilnimi boni Mass. Z nakupom ali uporabo darilnih bonov Mass se vsak imetnik darilnih bonov zaveže k poznavanju in spoštovanju določil o poslovanju z darilnimi boni Mass, ki jih navajamo v nadaljevanju.

 

2. člen

Izdajatelj in lastnik darilnih bonov Mass (v nadaljevanju: darilni bon) je Mass d.o.o, Virska cesta 1, 1230 Domžale (v nadaljevanju: izdajatelj).

 

3. člen

Nakup darilnih bonov je možen s katerimkoli veljavnim plačilnim sredstvom, ki se uporablja v Mass-ovi prodajni mreži v Sloveniji. Nakup darilnih bonov na obroke ni možen.

 

4. člen

Kupcem so na voljo darilni boni Mass v vrednosti: 10 EUR, 20 EUR in 50 EUR.

 

V primeru, da je vrednost darilnih bonov višja od vrednosti nakupa, se kupcu razlika povrne v obliki darilnih bonov, če je le-ta v vrednosti 10 EUR ali večkratniku tega zneska. Če je razlika manjša kupcu predlagamo dokup izdelka manjše vrednosti. V kolikor je razlika v vrednosti 1 EUR ali manj pa kupcu pripada vračilo v gotovini.

 

5. člen

Veljavnost darilnih bonov ni omejena.

 

6. člen

Nakup in uporaba darilnih bonov sta možna na vseh Mass-ovih prodajnih mestih. Darilni boni Mass so namenjeni negotovinskemu plačevanju in jih ni mogoče zamenjati za gotovino.

 

7. člen

Za izgubo ali krajo darilnih bonov in vso morebitno nastalo škodo, ki nastane z neupravičenim razpolaganjem z darilnimi boni, izdajatelj bonov ne odgovarja. V primeru nedelovanja darilnih bonov, ki ni posledica nepravilnega ravnanja, imetnik bone v dopisu skupaj z osebnimi podatki pošlje na naslov: Mass d.o.o, Virska cesta 1, 1230 Domžale.

 

8. člen

Izdajatelj lahko spreminja te splošne pogoje poslovanja za izdajanje in uporabo darilnih bonov Mass. O bistvenih spremembah v poslovanju mora obvestilo objaviti na vidnem mestu na prodajnih mestih, kjer se z darilnimi boni lahko plačuje.

 

 

Ljubljana, september 2018Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani