Obutev za dež

Kupujte po
Nakupovalne možnosti
NOVO
 1. Prikaži več...
Cena
 1. Prikaži več...
Barva
Velikost
Filtri
15 24 30
Nastavi smer naraščanja
 1. Dodaj na seznam želja
  Novo
  Josh Škornji
  Tako nizko, kot 19,99 €
 2. Dodaj na seznam želja
  Novo
  Josh Škornji
  Tako nizko, kot 19,99 €
 3. Dodaj na seznam želja
  Josh Škornji
  Tako nizko, kot 17,99 €
 4. Dodaj na seznam želja
  Josh Škornji
  Tako nizko, kot 17,99 €
 5. Dodaj na seznam želja
  Josh Škornji
  Tako nizko, kot 19,99 €
 6. Dodaj na seznam želja
  Josh Škornji
  Tako nizko, kot 19,99 €
 7. Dodaj na seznam želja
  Josh Škornji
  Tako nizko, kot 19,99 €
 8. Dodaj na seznam želja
  Josh Škornji
  Tako nizko, kot 25,99 €
15 24 30
Nastavi smer naraščanja

OTROŠKI DEŽNI ŠKORNJI

Običajno dežja nikoli nismo veseli. Ampak to velja predvsem za nas, ki smo starejši, se neradi zmočimo na poti v službo ali pa godrnjamo, ker vemo da bomo ta dan preživeli med štirimi stenami. Prav nasprotno pa velja za naše nadobudne malčke. 
Za deklice in dečke ni lepšega kot skakanje po lužah v dolgih palerinah in zaščiti na nogah, ki ji pravimo tudi dežni škornji. Dežne škornje za otroke boste na naših policah hitro razlikovali – tisti z risanimi junaki so rezervirani za dečke, medte ko roza in rdeči odtenki kar kričijo, da so namenjeni deklicam. 
Dežne škornje poznamo v dveh izvedbah:
Dežni škornji za zimo
za uporabo pozimi, ko je pomembno, da otroci ohranijo topla stopala (ti dežni škornji so toplo podloženi) 
Dežni škornji za toplejše dni
Ti škorenjčki niso podloženi in so namenjeni predvsem zaščiti pred vdorom vode do stopala. Tovrstne dežne škornje pa otrok priporočamo tudi takrat, ko vam bodo pomagali pri delih na vrtu ali za krajši sprehod po deževnem popoldnevu. 

Kako izbrati prave dežne škornje?

Priporočamo vam, da izbirate kako številko ali dve večje dežne škornje. Še posebej, če jih boste uporabljali tudi v hladnejših mesecih kadar je priporočljivo, da imajo otroci obute tudi debelejše nogavice. 

OTROŠKI VODODBOJNI ČEVLJI

Otroci obožujejo luže in tudi deževno in mokro vreme jih ne ovirata pri igri in dejavnostih na prostem. Običajni škornji za dež so super rešitev, vendar niso primerni za daljše sprehode in ostale aktivnosti na prostem. Med blagovnimi znamkami, ki so vedno bolj popularne pri izbiri vodoodbojne obutve za otroke je tudi Kidaloo.

Za aktivne otroke

Blagovni znamki Adidas in Merrell imata v ponudbi kar nekaj modelov vodoodbojne obutve za otroke. Adidas z modeli Terrex, ki so udobni, otroškim nogicam nudijo primerno oporo in poskrbijo, da ostanejo suhe, Merrell pa ima na izbiro tudi modele sandalov hydra. Ti so primerni za poletna potepanja v dežju.

Prikaži več