TEDEN VELIKONOČNIH POPUSTOV
-20 % NA VSE - BREZ IZJEME

TEDEN VELIKONOČNIH POPUSTOV
-20 % NA VSE - BREZ IZJEME

DOMOV /

Nagradna igra

PRAVILA IN POGOJI PROMOCIJE »REMAKE IT«


Nagradni natečaj ni v nobeni povezavi s Facebookom/Instagramom in ni v nobenem primeru sponzoriran, podprt ali organiziran s strani družabnega omrežja Facebook. Prejemnik podatkov, ki jih daje na razpolago udeleženec, ni Facebook, ampak družba Mass d.o.o., kot lastnik Mass Facebook strani. Za vsebino natečaja je izključno odgovoren organizator - in ne Facebook. Facebook ne prevzame nobene odgovornosti v povezavi z natečajem.

 

Kako in kje poteka natečaj?
Natečaj bo potekal na naši www.butfirstshoes.com strani od objave 26.01.2019 do 10.2.2019 do 23:59. Ob zaključku natečaja bomo določili nagrajenca/-ko, ki bo prejel par obutve po lastni izbiri pri čemer je nova kolekcija izvzeta.

 

Kdo lahko sodeluje?
Sodelujejo lahko vsi, ki objavijo objavo označeno s ključnikom #bfsremakeit na svojem Instagram profilu. S tem potrjujejo, da so seznanjeni s pravili in pogoji. V natečaju ne smejo sodelovati zaposleni pri podjetju Mass d.o.o. in njihovi družinski člani.

 

Kdo prireja in kdo podeljuje nagrade?
Organizator natečaja je podjetje Mass d.o.o., Virska cesta 1, 1230 Domžale, ki nagrado tudi podeljuje. O prevzemu nagrade bodo nagrajenci obveščeni preko Instagrama. Nagrade niso zamenljive za denar in niso prenosljive.

 

Kako in kje poteka žrebanje nagrad?
Ocenjevanje bo potekalo po končanem natečaju 13.2.2019 na sedežu podjetja Mass d.o.o.. Potek bo vodila in nadzorovala komisija, ki jo sestavljajo zaposleni v podjetju Mass d.o.o. Po končanem ocenjevanju bo komisija sestavila zapisnik. Rezultati bodo dokončni.

 

Kdaj in kje bo objavljen nagrajenec/-ka?
Nagrajenec/-ka bodo objavljeni 13.2.2019 na www.butfirstshoes.com podjetja Mass d.o.o. Nagrajenec/-ka bo objavljeni s svojo objavo. Nagrada se prevzema v Mass poslovalnicah.

 

Kdaj nagrada ni podeljena?
Ob prevzemu mora nagrajenec ali nagrajenka predložiti osebni dokument. Če se izkaže, da je sodelujoči vnesel lažne osebne podatke, nagrada ni podeljena. Če se nagrajenec v roku 48 ur od objave nagrajencev ne oglasi preko sporočila na Instagramu ali ne pokliče nazaj, se nagrada smatra kot nepodeljena. Enako velja če ne pošlje vseh potrebnih podatkov v roku 48ur od prvega stika z Massom. Nagrade ni mogoče zamenjati za drugo nagrado ali gotovino.

 

Kdo plača davke?
Vse stroške krije podeljevalec nagrade Mass d.o.o. 

 

Zasebnost in varstvo podatkov
S sodelovanjem udeleženec dovoli organizatorju zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov. Organizator si pridružuje pravico do uporabe podatkov pridobljenih z nagradno igro ali natečajem v marketinške namene. Organizator se zavezuje, da bo s podatki udeležencev ravnal skrbno in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Sodelujoči lahko kadarkoli zahtevajo vpogled, prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma prenehanje obdelave njihovih osebnih podatkov za promocijske namene, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Nagradni natečaj ni na noben način sponzoriran ali povezan s Facebookom. Sodelujoči razumejo, da je organizator lastnik Facebook MASS profila. Facebook in Instagram se uporabljata kot platforma za komuniciranje nagradne igre ali natečaja.

 

Na Viru, 25.1.2019

Mass d.o.o.Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani