Akcija: -20 % NA VSE BALERINKE - BREZ IZJEME!

Akcija: -20 % NA VSE BALERINKE - BREZ IZJEME!

DOMOV /

MASS klub

MASS KLUB


Želite biti BREZPLAČNO obveščeni o popustih in drugih ugodnostih v trgovinah MASS?
Pošljite SMS z besedilom MASS na številko 3939 oziroma se prijavite na mailing na spletni strani www.mass.si.

Od prejemanja BREZPLAČNIH SMS-sporočil se lahko tudi kadar koli odjavite, in sicer tako, da pošljete SMS z besedilom MASS STOP na 3939.
V primeru, da se želite odjaviti od prejemanja obvestil preko mailinga, pošljite zahtevo na klub@mass.si.

 

Splošni pogoji članstva v MASS klubu

Člani MASS kluba bodo prejemali obvestila o ugodnostih kluba in novostih v delovanju kluba ter informacije in nasvete, ki so povezani z vsebino delovanja kluba. Obveščeni bodo lahko na elektronski naslov, po telefonu ali s pošto na naslov, ki so ga navedli ob registraciji v klub oziroma so podali kontaktne podatke v preteklih interakcijah. Prav tako bodo člani kluba obveščeni o novostih poslovanja in ponudbi. Nekatere vsebine in kratkotrajne ugodnosti za člane kluba bodo objavljene samo na spletnih straneh www.mass.si ali v zunanjih medijih (televizija, Facebook, radio, ..).
 

Včlanitev v klub je brezplačna, prav tako za članstvo ni potrebno plačevati članarine.

Člani z včlanitvijo izjavljajo, da so seznanjeni s Splošnimi pogoji članstva MASS kluba in se z njimi v celoti strinjajo. S podpisom dovoljujejo, da MASS d.o.o. uporablja njihove osebne podatke za namene neposrednega trženja in dovoljujejo uporabo pridobljenih osebnih podatkov ter podatkov iz nakupljenih izdelkov za preučevanje nakupnih navad in posledično ciljnega trženja (člani prejmejo različne, posebej oblikovane in prilagojene ponudbe ter ugodnostim), ko bo ta aktiven. Na ta način bodo člani kluba obveščeni o novostih poslovanja in ponudbi. Hkrati se seznanjajo, da lahko kadarkoli pisno prekličejo obdelavo svojih osebnih podatkov in se odjavijo od prejemanja obvestil neposrednega trženja. MASS se obvezuje, da bo podatke obdeloval in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


Članstvo v MASS klubu je prostovoljno in lahko preneha:

-z izstopno izjavo, ki jo pošljete z elektronskega naslova, ki ste ga navedli ob registraciji, na elektronski naslov

-s pisnim preklicem članstva (pošljite nam lastnoročno podpisano izjavo, da izstopate iz MASS kluba in preklicujete članstvo v njem, ki jo pošljete na naslov Virska cesta 1, 1230 Domžale (s pripisom za marketing). Vsebuje naj ime in priimek ter kontakt, ki ste ga vpisali na pristopnico.


Po dokončni potrditvi preklica članstva bomo iz seznama uporabnikov brisali vse osebne podatke člana kluba. Preklic članstva pomeni tudi prenehanje prejemanja vseh obvestil, namenjenih članom kluba.


1. SMS obveščanje
Na BREZPLAČNO SMS-obveščanje se lahko prijavijo uporabniki vseh mobilnih operaterjev, razen T2. Za prijavo je treba poslati SMS-sporočilo z besedilom »MASS« na številko 3939! Takoj boste prejeli povratno SMS-sporočilo za potrditev strinjanja s pogoji. Poslati je treba SMS z besedilom MASS in svojo poštno številko, primer »MASS 1225«. S prijavo na sms obveščanje dovolite, da vas podjetje MASS, d. o. o., obvešča o aktualnih promocijskih oziroma prodajnih akcijah oziroma vam posreduje drugo marketinško vsebino. Vsa sporočila, ki jih boste prejeli od podjetja MASS, bodo za vas BREZPLAČNA. Vsak mesec boste prejeli do 4 SMS-sporočila. Od prejemanja SMS-sporočil se lahko kadar koli odjavite, in sicer tako, da pošljete SMS-sporočilo z besedilom »MASS STOP« na številko 3939!

Zasebnost in varstvo podatkov
MASS, d. o. o., se zavezuje, da bo s podatki uporabnikov ravnal skrbno in skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov RS. Podatke za Mass d.o.o. obdeluje pogodbeni izvajalec podjetje 7S d.o.o..  


Informacije in vprašanja o SMS obveščanju

Svoja vprašanja o SMS obveščanju sporočite na spodnje naslove:
Tel: 01/620-36-14
e-pošta: info@7-s.si (za splošna vprašanja se obrnite na klub@mass.si)
faks: 01/620-36-26


2. Mailing

Na obveščanje preko mailinga se lahko prijavite na spletni strani www.mass.si. Takoj boste prejeli povratni mail za potrditev strinjanja s pogoji.
S prijavo na obveščanje preko mailinga dovolite, da vas podjetje MASS, d. o. o., obvešča o aktualnih promocijskih oziroma prodajnih akcijah oziroma vam posreduje drugo marketinško vsebino. Vsak mesec boste prejeli največ 4 emailov. Od prejemanja mailinga se lahko kadar koli odjavite, in sicer tudi tako, da pošljite zahtevo po prenehanju na elektronski naslov klub@mass.si ali kliknite tukaj.  


Zasebnost in varstvo podatkov:

MASS, d. o. o., se zavezuje, da bo s podatki uporabnikov ravnal skrbno in skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov RS. Podatke za Mass d.o.o. obdeluje pogodbeni izvajalec podjetje Plenum IT d.o.o..  


V Ljubljani, 7. 11. 2015  Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani