Ko obujemo prvi par japonk ali natikačev, vemo, da je poletje v polnem zagonu. In modne odločitve se v tem priljubljenem letnem času, z mestnih ulic v večini preselijo v obmorska letovišča, priljubljene počitniške kraje, predvsem pa na plažo. Tam se dogaja vse. Družimo se, obujamo spomine na pretekla poletja, predvsem pa so počitnice tudi čas, ko se lahko oblečemo in obujemo bolj sproščeno. Na seznamu stvari, ki jih moramo nujno vzeti s seboj na dopust, poleg brisač, kopalk in kreme z zaščitnim faktorjem tako ne smejo manjkati japonke, natikači, sandali za v vodo in pa seveda tudi kakšni lepi sandali za večerni obisk naše najljubše obmorske restavracije. Na mass.si boste našli ta hip najbolj trendi modele obutve za vroče dni. Za ženskimi, moškimi in otroškimi natikači, japonkami in sandali, pobrskajte po kolekcijah priljubljenih blagovnih znamk, kot so Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Adidas, Benetton, Havaianas, Ipanema in Skechers.

 

Brezskrbno na plažo

V poletni obutvi je korak lahkoten, prijeten in kočno nimamo več obutih nogavic in robustnih čevljev. Obutev za na plažo pa je na počitnicah ob morju naravnost nepogrešljiva. Poleg tega, da je pika na i našemu počitniškemu stajlingu, je njena naloga tudi ta, da nas ščiti pred razgretim peskom in asfaltom. In na kaj naj bomo še pozorni pri izbiri čevljev, ki so, tako kot kopalke, pravzaprav eden ključnih modnih kosov med našim obiskom plaže? Zato je pomembno, da izberemo čevlje, ki nam ne bodo zagrenili počitniških dni in v katerih bomo skupaj z družino ali prijatelji ustvarjali lepe spomine. Obutev za na plažo naj bo vodoodporna, saj ni bolj neprijetnega občutka, kot naokoli hoditi v premočenih čevljih, ne glede na to, kako vroče je zunaj. Ključ do brezskrbnega dopustovanja je tudi lahka in udobna obutev, še posebej, če plaže nimamo prav blizu. V japonkah in sandalih preživimo večino poletnih dni, zato je ne nazadnje pomembno tudi to, da ustreza našemu okusu in stilu oblačenja.

                                       

 

To so natikači in japonke za vroče stajlinge

Poleti lahko s svojimi stajlingi popolnoma brez brez skrbi tudi pretiravamo. Tako z barvami, kot modeli. In kar je zadnje sezone najlepše pri trendih obutve za na plažo? To, da je postala multifunkcionalna. Nič več nismo strogo omejeni s tem, da moramo japonke in natikače nositi samo, kadar se odpravimo plavat. Čar poletnih outfitov je v tem, da imamo z njimi, kar najmanj dela in z malo truda dosežemo velik učinek. Pareo za na plažo zamenja prikupna oblekica, moški čez kopalke, ki spominjajo na kratke hlače, oblečejo polo majico in že smo pripravljeni na sladoled ali pijačo v priljubljenem lokalu. V japonkah in natikačih za na plažo se tako lahko mirno sprehodimo tudi do mesta in po nakupih.

Vse TOP trende poletne obutve najdemo tudi v kolekcijah obutve za na plažo. Od klasičnih natikačev in japonk, na katero večinoma prisegajo moški, do bolj drznih ženskih modelov čevljev. Kar nekaj poletij so zelo priljubljeni natikači z debelim podplatom, s katerimi zares enostavno pričaramo vpadljiv videz.

Nepogrešljive so poleti tudi japonke in natikači v barvah, ki že od daleč sporočajo, da je prišel čas zabave in brezskrbnih dni. To sezono na plažah prevladujeta baby pink in svetlo zelena, optimistični in zabavni barvi. Če želimo vzbuditi še malo pozornosti, potem so kot nalašč natikači z bleščicami, ki lepo posvetijo, ko nanje pade sončna svetloba. Wow učinek je zagotovljen.

Poletni dvojec, ki ne manjka v nobeni poletni garderobi, pa so zagotovo natikači in japonke Ipanema in Havaianas. Pri blagovni znamki Havaianas najdemo tudi prikupne vodoodporne denarnice, ki vas bodo navdušile z živahnimi barvami, letos pa je izpostavljen motiv Miki Miške.

Brezčasni pa so tudi modeli obutve za na plažo v stilu natikačev Birkenstock. Priljubljeni model tako najdemo tudi v vodoodporni različici.

                         

 

Sandali za otroško veselje na plaži

Tudi poleti moramo posebno pozornost nameniti izbiri otroške obutve, za katero je v prvi vrsti pomembno to, da je vodoodporna. Običajno starši poskrbimo, da imajo naši otroci za na plažo dve vrsti obutve. Sandali za v vodo njihova stopala ščitijo pred morskimi ježki in ostrimi kamni, saj mladi raziskovalci med igro namreč kaj hitro lahko zaidejo med skale. Nepogrešljivi pa so tudi udobni natikači in japonke. V kolekcijah otroške obutve za na plažo, na mass.si najdete udobne in kakovostne modele, ki navdušujejo tudi z barvami in zabavnimi motivi, kot so junaki iz Disneyevih risank, crocsi in natikači Benetton s potiskom srčkov za deklice, fantje pa bodo zagotovo izbrali natikače z vojaškim vzorcem.

                         

Prispevek nima komentarjev.